Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kedvesnek lenni kapcsolatban?
Lehet (sőt biztos), hogy ez nagyon hülye kérdés így, de komolyan gondolom.
Sajnos régen annyiszor visszaéltek már a kedvességemmel, és megaláztak miatta, hogy nagyjából el is felejtettem, hogy hogyan kell kedvesnek lenni. Belül nagyon jóindulatú vagyok, és szeretem, imádom a páromat, de ha megpróbálom kimutatni, akkor valami mindig félrecsúszik, és inkább csak nevetséges lesz a próbálkozás, vagy abszolút nem is megy, és marad az, hogy "utálatos" vagyok (a humorom eléggé "trollkodós", piszkálódós, szeretek beszólogatni viccből... ez nem gond a párom elmondása alapján, de azért szerintem emellett főleg kéne éreztetnem vele, hogy igazából szeretem, nehogy komolyan vegye)
Már fél éve kínlódok emiatt, és nagyon nem szeretném, ha a párom boldogtalan lenne.
Szóval, hogy tudnék kedvesebben viselkedni vele? Hogy tartsam vissza a "bunkó" humoromat?
Én szóltam előre a páromnak,hogy ne vegye az ilyen beszólásaimat komolyan,mert szeretem.
Azért arra figyelek,hogy sose bántsam meg.
Mondanál pár példát a bunkó humorodra?
Bok ...
Keszits neki reggelit vagy vacait
Erdellodj iranta
Hallgasd meg es ne szolj be neki
Annyi, hogy megdicséred néha, jó az illata, vagy jól áll neki az a ruha/szín.
Veszel neki egy kis csokit, mert a boltban megláttad, és tudod, hogy szereti.
Készítesz neki reggelit, vagy munka után néha elé mész.
Betakargatod a derekát, hogy meg ne fázzon, és nem odaröfögsz neki egy "takarózz be me' hideg van"-t.
Ha távol vagytok/nem tudtok annyit beszélni aznap, akkor felhívod egy kicsit, csak mert eszedbe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!