Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti zokon vennétek ha a pasi át akarná venni tőletek az irányítást a kapcsolatban?
Akinek van egy kis esze, és nem szokgalelkű, az igen. Mivel egy kapcsolat az egyenjogúságon, egymás kölcsönös támogatásán, szeretetén, megértésén alapul. Nem azon, h ki a domináns. Mert egy jó kapcsolatban nem különülnek el ilyen élesen egymástól a felek. Persze vannak dolgok, amiben a férfi dominánsabb egy picit, és vannak amiben a nő. De ez nem egyenlő azzal, h az egyik fél a másik félre kényszeríti az akaratát. Hanem minden tekintetben kompromisszumra kell törekedni, h egyik fél se érezze magát elnyomva.
29/f
Nem venném zokon,sőt vmilyen szinten elvárom h a pasi legyen az irányító. Szeretem a határozott férfiakat,mert én nem mindig vagyok az,és jó ha vki irányít megmondja mit csináljak. Nekem ez jön be.
25l
8asnak
A lány ezt próbalja tenni velem.Neha úgy szól hozzám mint Anya a fiához majdhogynem parancsolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!