Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti zokon vennétek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti zokon vennétek ha a pasi át akarná venni tőletek az irányítást a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miert kellene barki barkit irànyìtson?
2016. aug. 15. 17:51
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Én fiú vagyok, de el nem tudnám képzelni úgy a kapcsolataimat, hogy nem vagyunk egyenlő felek. Sem baráti, sem munkahelyi, sem párkapcsolati, sem... partnerséget és tiszteletet egymásnak!
2016. aug. 15. 18:20
 13/16 anonim válasza:
Fejbe vágnám egy serpenyővel :/ amugy egyezettek meg hogy ki irányitson
2016. aug. 18. 09:19
 14/16 anonim ***** válasza:

a barátom aktívabb és kezdeményezőbb nálam, ezért sokszor van az, hogy mire megcsinálnék valamit, már rég el van intézve. ez nem baj, próbálok én is ilyenebbé válni.

viszont nem akar elnyomni, ez a fontos.

N

2016. aug. 18. 09:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Vigyázz most kell a sarkadra állnod. Vannak nők, akik szeretnek a pasi fejére nőni (itt tartasz te), aztán papucsot csinálnak belőle, majd szemére vetik, hogy nem ebbe a papucsba szerettek bele, hanem egy férfibe. Ezután dobják a pasit.

Természetesen az egyensúlyt meg kell találni, mikor ki enged...

2016. aug. 26. 09:37
 16/16 anonim ***** válasza:

"Milyen irányítást? Mit kell irányítani? Rakétát? Sárkányt? Repülőt?"

Sárkányt, kedves #4-es. Házi sárkányt.

2016. aug. 29. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!