Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért punnyadtam be tartós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért punnyadtam be tartós kapcsolatban? (24/F)

Figyelt kérdés

Először van komolyabb kapcsolatom ami túl jutott fél éven, már tavaly ősz óta vagyunk együtt.

Én régen nagyon vékony voltam, a 2 méteremhez csak 75 kg, egy pálcikaember. Mikor elkerültem fősulira, onnantól kezdve folyamatosan jártam edzeni és úgy két év alatt magamra szedtem 15 kg izmot, amit azóta tartottam is.

De kb tavaly ősz óta abbahagytam az edzést, elveszítettem az izomzatom egy részét, plusz ez mellé még magamra szedtem némi hájat, most 100 kg vagyok és puccos (hasas), kicsit löttyedt. Mondjuk ha nem vagyok félmeztelen, akkor nem látszik semmi az alkatomból negatív értelemben.

Mi lett velem? Amíg nem volt tartós barátnőm, dugtam több lánnyal mint amit két kézen meg tudnék számolni és jól voltam, most meg legszívesebben tanulás után szexelek vele egyet, aztán lefekszek punnyadni a laptop elé.

2016. aug. 5. 23:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Légy boldog.

Mások csak szeretnének találni maguknak egy barátnőt aki mellett punyadhatnak.

2016. aug. 6. 00:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Fél év elég kevés ehhez , hogy bepunnyadj
2016. aug. 6. 00:53
 3/10 A kérdező kommentje:

1:

Jó, Afrikában meg százmilliók éheznek. Nekik meg szarabb, mint amilyen neked. De a kérdésre válaszolj kérlek.

2:

10 hónap. Sokat járunk az ő szüleihez is, akik eléggé kedvelnek és az anyukája mindig annyit és olyan finomakat főz, hogy eszek belőlük

2016. aug. 6. 00:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Hogy jön ide Afrika? :D

Egy szóval sem mondtam, hogy nekem szar lenne bármi is.

Ez volt a kérdésre a válaszom.

2016. aug. 6. 00:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Önmérséklet? Hallottál már róla? Lehet elég ha csak kis adagokat eszel, és le fog menni a felesleg. De neked kell ismerni a saját tested miként működik.

Én tudom magamról hogy sok édességet és kaját ehetek, nem igazán látszik meg rajtam. Ha hízom a mérleg szerint, akkor az majdnem mind csak a hasamra megy. 5-8 kiló mocorgás van a súlyomban attől függ mennyit és mit eszek. De ez nem látszik. A te 25 kilód már gondolom észrevehető.

2016. aug. 6. 01:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkoztam. Anno majdnem kockás volt a hasam az edzések végett. Aztán jött a nő és annyi is lett. Most van rajtam majdnem 20 kg plusz szerintem. Lehet az a baj hogy főznek ránk nem? Amíg egyedül éltem én 2 naponta főztem csak. Akkor se valami nagy dolgot. Most hétfőn elhatároztam hogy jó, ledolgozom a pocit. Erre megint mit főzött? Csülkös babgulyást. Na most hagyjam megromlani?!
2016. aug. 6. 07:33
 7/10 fru_ ***** válasza:
100%

"tavaly ősz óta abbahagytam az edzést, elveszítettem az izomzatom egy részét," - hogy miért, azt kérdezed?

Ne tudom.

Azt látom, hogy sok ember addig iparkodik csak, míg talál magának valakit, as azután visszatér az élete a normál kerékvágásba.

Aztán a párod ezt vagy elfogadja, vagy nem.

Ebbe a leírásba simán belefér, hogy 30 évesen, nagy hassal, sörrel a kezedben nézed a tv és nagyokat fingasz.

2016. aug. 6. 08:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem azt hogy nem vagy kitarto nem kell a parkapcsolatra fogni. Nem vagy meg erett egy parkapcsolathoz.
2016. aug. 6. 08:58
 9/10 A kérdező kommentje:

4:

Értem. Akkor viszont nem volt hasznos a válaszod, mert nem a kérdésre válaszoltál.

Engem most pont annyira érdekel hogy "másoknak még barátnő sem jut", mint téged hogy "Afrikában meg az emberek 98%-a rosszabbul, mint te, akinek csak nincs barátnőd.

5:

Igen, ezzel, az önmérsékletemmel történt valami. Mondom, tavaly előtt kb évekig heti többször edzettem, testépítő étrendet ettem és nem volt nehéz tartani mindent. VOLT önmérsékletem. Hova lett ez, amióta barátnőm lett?

Nem 25 kg a feleslegem. Pont azt mondtam hogy régen a 2 méteremmel és 75 kg-ommal pálcikaember voltam. 2 méterhez szerinted mennyi az ideális súly? 75 kg? Inkább olyan 10-15 kg a feleslegem.

6:

A szingliség jobb hatással lehet egy férfi alakjára, mint a párkapcsolat. Értem. Köszi a választ! (Vicc nélkül írom, tényleg igazad lehet)

7:

Tudom és én is ettől félek és nem akarom hogy ez legyen. Az apukám is sajnos most kb 50 éves korára elég lusta ember lett, VISZONT a legközelebbi barátaim között van 2-3 másik ember, akik nagyon komolyan foglalkoznak a testépítéssel és nagyon jól néznek ki. (Akiket már 14 éves korom óta, középsuli eleje óta ismerek és a legjobb barátaim lassan 10 éve)

8:

Hogy jön össze ez a két dolog? Tehát szerinted minden dagadt, vékony vagy átlagos alkatú férfi (aki nem sportos, vállas, izmos, szálkás), az alkalmatlan párkapcsolatra?

2016. aug. 6. 14:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert férfi vagy. Azt hiszed ott vége a munkádnak, hogy elhívtad a nőt randira és vettél neki egy szál virágot, amitől ő halálosan beléd esett, és azontúl az ingyen szex és kiszolgálás egy életre biztosítva van a kisujjad megmozdítása nélkül is. Még pár év és ott fogsz tartani, hogy enni sem leszel hajlandó, ha nem teszik elég a kaját, és a kezedbe a villát, a legtöbb férfi hajlamos erre.
2016. aug. 6. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!