Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú kapcsolatban hogy lehet ezt megoldani?

Figyelt kérdés

Adott egy pár, akik gyakran mennek együtt programokra. Viszont mindig vita van a fizetésnél, mivel a fiú szeretne fizetni, a lány viszont ilyenkor rosszul érzi magát és szeretné ő fizetni a részét, vagy néha az egészet, hogy ugyanannyit adjanak bele mindketten.

Emiatt a lánynak mindig kényelmetlen, ha olyan helyre mennek, ahol kicsit többet kell fizetni a fiúnak meg elege van abból, hogy ezen mindig vita van.

Kinek van igaza és ezt hogy lehetne megoldani?

2016. júl. 26. 11:17
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

1) sajátját fizeti indenki

2) Egyszer ő, egyszer te

2016. júl. 26. 11:21
 2/36 anonim ***** válasza:

Amíg tudnak ezen vitatkozni (mindkettőnek van pénze) nincs itt semmi gond.

Amiben talán mindkét fél hibás az, hogy még mindig téma a fizetés. A sokadik alkalom után én inkább ráhagynám a másikra, (ugyanis unom az értelmetlen vitákat). Beszéljétek meg, és az egyik engedjen a másiknak.

Az udvarias gesztusokat nem azért találták ki, hogy minden áron lenyomjuk őket a másik torkán. :)

2016. júl. 26. 11:24
 3/36 anonim ***** válasza:

szerintem néha a fiú engedje, hogy a lány fizessen...

ez a számolgatós dolog is simán vitába torkolhat!

23F

2016. júl. 26. 11:25
 4/36 A kérdező kommentje:
1.:igen, ezt szeretné a lány. A fiú meg nem.
 5/36 Noren1989 ***** válasza:

#1essel értek egyet. Egy idő után a férfi fel fogja hozni, hogy "De jó lett volna, ha felesbe fizetjük...".

26/F

6/36 anonim ***** válasza:
47%
Ez figura az a tipikus "ha pézem van minden van" alak? Aki mindenkit "lefizet" és azt hiszi ő a király?
2016. júl. 26. 11:29
 7/36 anonim ***** válasza:

A lánynak felesleges erőltetnie a fizetést, mivel a fiú ezt egy kedves gesztusnak szánja. Azzal, ha ezt elutasítja, azzal az önértékelésébe tapos. Mindig legyen nála pénz, ajánlja fel, hogy fizeti, de ha a válasz nem, akkor köszönje meg, adjon egy csókot, és lapozzon.

Nálunk is általában párom fizet, pedig ő egyetemista, én dolgozom. Mindig mindenbe kész vagyok beszállni, de nem sértem meg, ha kedves, udvarias akar lenni hozzám. Ha megszorul, akkor hajlandó elfogadni tőlem a meghívást, és rendszeresen meglepem valamivel, amit szeret. Programoknál néha átvedzem az irányítást, hogy olyan sokszor hívott már meg, had kedveskedjek neki most én. Ha a kasszánál kényelmetlenül érezné magát, hogy látják, én fizetek, akkor korábban odaadom neki a pénzt.

Egyszerűen hagyni kell, ha a férfi ragaszkodik a meghíváshoz, de minden alkalommal köszönd meg, és sose vedd magától értetődőnek! Meg az sem árt, ha cserébe tudsz finomakat főzni, ezzel is a kedvében járva.

2016. júl. 26. 11:32
 8/36 A kérdező kommentje:

5.: ő erősködik, hogy fizetni akar

6.:nem ilyen

2016. júl. 26. 11:32
 9/36 anonim ***** válasza:
És neked fáj elfogadni? :D Nem értem, hogy ebből miért kell ekkora problémát csinálni. Enni hívott meg, nem bundát vásárolni. :D
2016. júl. 26. 11:34
 10/36 A kérdező kommentje:
7.:pont, hogy nem veszem magától értetődőnek, de ő meg miért nem érti meg, hogy zavar és nem nem akarok alárendelt lenni, hanem egyenlő ilyen téren is?
2016. júl. 26. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!