Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú kapcsolatban hogy lehet ezt megoldani?

Figyelt kérdés

Adott egy pár, akik gyakran mennek együtt programokra. Viszont mindig vita van a fizetésnél, mivel a fiú szeretne fizetni, a lány viszont ilyenkor rosszul érzi magát és szeretné ő fizetni a részét, vagy néha az egészet, hogy ugyanannyit adjanak bele mindketten.

Emiatt a lánynak mindig kényelmetlen, ha olyan helyre mennek, ahol kicsit többet kell fizetni a fiúnak meg elege van abból, hogy ezen mindig vita van.

Kinek van igaza és ezt hogy lehetne megoldani?

2016. júl. 26. 11:17
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Miért olyan fontos a férfiaknak, hogy ők kontrollálják az egészet és hogy ezzel a nőben a tartozás érzését kényszerítsék ki?
2016. júl. 26. 11:36
 12/36 Noren1989 ***** válasza:
Hidd el, kérdező, lesz az még úgy, ahogy felvázoltam.
2016. júl. 26. 11:37
 13/36 anonim ***** válasza:
Ezt az alárendelt dolgot nem értem. Ha meghív, akkor önzetlenül teszi. Nem tartozol neki semmivel, ha esetleg eddig így gondoltad.
2016. júl. 26. 11:39
 14/36 Noren1989 ***** válasza:
Nem fontos nekünk ;) Mi lennénk oda a legjobban, ha egyenrangú felek lennénk egy párkapcsolatban. Csakhogy ez sokszor nem jön össze: sok nő elvár dolgokat, amit maguk sem teljesítenek. Mi meg szeretjük azt hinni, hogy elég egy nőnek a belefektetett energia, anyagi dolgok, hogy élete végéig szeressen. Persze tudjuk, hogy ez nem következik be...
2016. júl. 26. 11:39
 15/36 A kérdező kommentje:
Noren, és ezzel mit kezdjek? Ő erőszakoskodik és nem engedi. Ha ezt felemlegeti, azzal nem tudok mit kezdeni, mert nem tehetek róla.
2016. júl. 26. 11:40
 16/36 anonim ***** válasza:

Amúgy elárulom, mindketten makacsok vagytok. Én meg okoskodni fogok: Okos enged, szamár szenved.

Ti miért szenvedtek egymással? Nem tudjátok eldönteni, hogy melyikőtök a szamár? :D

2016. júl. 26. 11:42
 17/36 Noren1989 ***** válasza:
Megmondod a pasikádnak, h paff, ma én fizetek. Ha nem lesz így, nem d_gunk estére.
2016. júl. 26. 11:46
 18/36 A kérdező kommentje:
16.: ha meg a nő hagyja, hogy mindig a férfi fizessen, akkor meg egy szemét alak, aki kihasználja a másikat.
2016. júl. 26. 11:47
 19/36 anonim ***** válasza:
Szóval úgy a lelked mélyén csak érzed, hogy szamár vagy. :)
2016. júl. 26. 11:51
 20/36 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, honnan szedted
2016. júl. 26. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!