Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú kapcsolatban hogy lehet ezt megoldani?
Adott egy pár, akik gyakran mennek együtt programokra. Viszont mindig vita van a fizetésnél, mivel a fiú szeretne fizetni, a lány viszont ilyenkor rosszul érzi magát és szeretné ő fizetni a részét, vagy néha az egészet, hogy ugyanannyit adjanak bele mindketten.
Emiatt a lánynak mindig kényelmetlen, ha olyan helyre mennek, ahol kicsit többet kell fizetni a fiúnak meg elege van abból, hogy ezen mindig vita van.
Kinek van igaza és ezt hogy lehetne megoldani?
Volt ilyen párom. Eleinte én is hisztiztem rajta, mint te (nekem még pláne ciki volt, mert tudta, hogy nem is engedhetem meg magamnak a programok többségét, amit ő kitalált). Aztán utána jeleztem felé a dolgot, többszöri hiszti után megbeszéltük: ő megtehette, hogy fizet. Nem volt tőle hátrányban, nem várt érte ellenszolgáltatást, és nem gondolta azt, hogy én kihasználnám - főleg, hogy ő akart meghívni.
Ezek után nyeltem egy nagyot, kidobtam az ablakon a fene nagy büszkeségem. Ha neki ez jó, nekem nincs belőle hátrányom, akkor miért ne hívhatna meg?
Hidd el, sokkal idegesítőbb minden alkalommal lefutni a köröket, "jajj nem kell" "jajj de hadd fizessem a sajátom" "jajj de legközelebb hadd hívjalak meg én", mint az, hogy kedvesen mosolyogva megköszönöd neki a dolgot. Ha maradsz a jelenlegi szitunál, hamar meg fogja unni a dolgot. Tanulj más példájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!