Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú kapcsolatban hogy lehet ezt megoldani?

Figyelt kérdés

Adott egy pár, akik gyakran mennek együtt programokra. Viszont mindig vita van a fizetésnél, mivel a fiú szeretne fizetni, a lány viszont ilyenkor rosszul érzi magát és szeretné ő fizetni a részét, vagy néha az egészet, hogy ugyanannyit adjanak bele mindketten.

Emiatt a lánynak mindig kényelmetlen, ha olyan helyre mennek, ahol kicsit többet kell fizetni a fiúnak meg elege van abból, hogy ezen mindig vita van.

Kinek van igaza és ezt hogy lehetne megoldani?

2016. júl. 26. 11:17
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
30.:így van és én szeretném is megoldani, pont azért tettem fel a kérdést, nem azért, hogy ítéletet mondj ismeretlenként, hogy ki hol bukott el
2016. júl. 26. 13:31
 32/36 anonim ***** válasza:
Nem ítélkezik senki (ezen mit lehetne? :D), de mondták, hogy ne törődj vele, az nem jó. Mondtuk, hogy beszélj a barátoddal, az nem jó, mondtuk, hogy akkor ne a gyakori alapján akarj felállítani bármit is a saját kapcsolatodban, az nem jó. Akkor mit szeretnél, mit mondjuk? :D Dőlj hátra, lazíts, és üljetek be egy kávéra, a kiselőadást a nők helyzetének változásáról pedig ne akard az életedre integrálni, és akkor semmi feszültség nem lesz.
2016. júl. 26. 13:42
 33/36 anonim ***** válasza:
Miért érzed rosszul magad attól, hogy ő fizet? Én közel sem vagyok egy kihasználós, élősködő típus, de ha valaki ennyire erőszakos lenne, hogy ő akar fizetni, akkor nem ellenkeznék és nem is érezném rosszul magam. Ha ő ennyire akarja, akkor legyen. Az, hogy én próbálkoztam a fizetéssel, már megmutatja, hogy nem akarnám kihasználni. Ez csak a kettőtök ügye, hogy más mit szól, mit gondol, ne érdekeljen.
2016. júl. 26. 13:46
 34/36 A kérdező kommentje:
A férfiak miért éreznék rosszul magukat, ha a nő akarna állandóan fizetni? Ugyanezért.
2016. júl. 26. 14:09
 35/36 anonim ***** válasza:
De szerintem itt most nem mást kell nézni, hanem csak titeket kettőtöket. Lehet vitázni, de a folyamatos vita, egyik oldalról sem engedés (már megbocsáss, de ilyen piti ügyben ráadásul) előbb-utóbb oda vezet, hogy ki is ábrándul belőled a pasi. Tudod, okos enged. Nem minden esetben kell engedni, én nem ezt mondom, de ez szerintem olyan, amiben lehet, ha nagyon akarja.
2016. júl. 26. 14:22
 36/36 anonim ***** válasza:

Volt ilyen párom. Eleinte én is hisztiztem rajta, mint te (nekem még pláne ciki volt, mert tudta, hogy nem is engedhetem meg magamnak a programok többségét, amit ő kitalált). Aztán utána jeleztem felé a dolgot, többszöri hiszti után megbeszéltük: ő megtehette, hogy fizet. Nem volt tőle hátrányban, nem várt érte ellenszolgáltatást, és nem gondolta azt, hogy én kihasználnám - főleg, hogy ő akart meghívni.

Ezek után nyeltem egy nagyot, kidobtam az ablakon a fene nagy büszkeségem. Ha neki ez jó, nekem nincs belőle hátrányom, akkor miért ne hívhatna meg?

Hidd el, sokkal idegesítőbb minden alkalommal lefutni a köröket, "jajj nem kell" "jajj de hadd fizessem a sajátom" "jajj de legközelebb hadd hívjalak meg én", mint az, hogy kedvesen mosolyogva megköszönöd neki a dolgot. Ha maradsz a jelenlegi szitunál, hamar meg fogja unni a dolgot. Tanulj más példájából.

2016. júl. 26. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!