Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok emiatt?

Figyelt kérdés
Ha a fèrfi kijelenti, hogy az exe iránt töbvet érzett és jobban vonzódott, de már nem érdekli, mert tudja, hogy benne nem bízna meg? Engem ez nagyon sértett, azon gondolkodom, hogy többet nem keresem a pasit, akivel alakult egy kapcsolat.

2016. aug. 15. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kellett ezt mondania neked, hisz tudja, hogy a párjának ez sértő. Valószínűleg őt ez nem is érdekelte. Szerintem nem te vagy az a nő akit keres és megüti a volt barátnőjének a szintjét, azt a tipust amit ő szeret valakiben. Lehet, hogy másban fogja ezt megtalálni.

Én biztos, hogy odébb állnék és nem okoznék sajátmagamnak fájdalmat egy ilyen kapcsolattal.

2016. aug. 15. 23:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Biztos, egy ilyen után nem is keresném többet az biztos.
2016. aug. 16. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!