Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Normálisak az érzéseim?
Figyelt kérdés
Sziasztok :) 3 éve vagyok együtt a barátommal,jóban és rosszban kitartottunk egymás mellett.Én 16 ő 17 volt amikor megismerkedtünk. Ő volt nekem eddig az egyetlen fiú az életemben. Mostanában egyre többet vitázunk, kis hülyeségeken is, és az együttlétek az intim percek is megszűntek. Kezdem kicsit megunni vagy nem is tudom hogyan fogalmazzak. Soha nem mentem sehova nélküle,nem buliztam mert arra ideges szokott lenni, nem mehettem sehova. Szerintetek ez normális hogy ilyen érzéseim vannak?2016. aug. 13. 18:24
2/2 anonim válasza:
Szia!Nállunk is kb.ugyanez van,annyi eltéréssel,hogy semmit sem hajlandó megbeszélni velem,mindenhez fáradt,mindent félvállról vesz..és már elegem van,a baj csak az,h nemtudok szakítani vele,pedig már semmi sem tart össze csak a megszokás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!