Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszek a fiúknak? 16/L
Az osztályban már rajtam kivül mindenkinek volt barátja, nem is egy, hanem csomó. Nekem eddig egy sem volt és még egy fiú se mondta nekem, hogy szép vagyok. Csak egyszer 2.-3. osztályban tudom, hogy tetszettem egy fiúnak. Több semmi.
Igaz, nem járok szórakozóhelyekre, mert nem szeretem a bulikat, meg amugyis a metál zenét szeretem. Koncertekre nem járhatok, tehát igy sincs esélyem ismerkedni.
A suliban még a leg tutyi-mutyibb fiú is udvarol lányoknak már. De nekem eddig még SENKI!
Fogalmam sincs, milyen az, ha valakivel szeretitek egymást és jártok.
Gondolom bennem van a hiba, mert eléggé nehezen barátkozok, és csak a legjobb barátnőmmel tudok igazán őrültségeket csinálni, mással borzasztó unalmas vagyok, nem tudok miről beszélni az illetővel. Én vagyok az osztályban a különc, mert kevés nagyon a barátom és nem ölelkőzök mindenkivel, meg nem puszilkózok vagy ilyesmik.
A többiek járnak mindig inni, cigizni a suli mögé, és persze ott ismerkednek inkább, de én még életembe nem cigiztem és nem is voltam berúgva, és nem is akarok....
Miért van ez, h a fiuk csak a piálos, bulizós, nagymenő csajokat szertik?
amúgy azzal a válaszolóval nem értek egyet, aki azt fikázza, hogy metált hallgatok. Nem kell elítélni azért az embert, mert másat szeret, mint a többség. Nem lehet mindenki egyforma. Milyen unalmas lenne minden, ha mindenki ugyanazokat a dolgokat szeretné.
Én a fiúkkal úgy vagyok, hogy legyenek FÉRFIASAK, nem lányok! Már eléggé furcsállom, hogy a fiúk a hajukat vasalják és rozsaszín, csillogós dolgokban járnak, ja és szőrtelenítik mindenüket meg szolláriumba járnak :) Nem kell férreérteni, a férfiasság számomra nem egyenlő az ápolatlansággal! :)
Juuj, ezzel most eltaszítottam sok embert, de legalább őszinte voltam
Utolsó válaszoló! Szívesen írnék Veled, de az a baj, hogy nem Magyarországon élek... :( de ha ez sem baj, akkor megírom az e-mailedre valamelyik elérhetőségemet
:S
Szia!
Én szintén hallgatok metált, rockot, punkot és nekem se volt még egyetlen komoly kapcsolatom se(nem a zenei stílus miatt van).Ne akarj hamar "bepasizni".Rendszeresen járok koncertekre és én is csajozhatnék egy kicsit, de tudom, hogy az ilyen párkapcsolatok általában nem tartanak sokáig.Ne az osztálytársaid legyenek a példaképek számodra.Van saját egyéniséged és egyszer biztos lesz egy fiú, akinek pont az ilyen lányok tetszenek.
Még csak 16 éves vagy, nem kell pánikba esni ;)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!