Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Miért nem tetszek a fiúknak? Baj, ha 18 évesen még nem volt barátom?
Kicsi korom óta focizom, koedukált edzéseken én vagyok az egyetlen lány :D :D :D A lánycsapat többi tagja marad a csajos edzéseknél, én nem :) Ott ismertem meg a baráti köröm több mint felét. Lány létemre több a fiú barátom mint a lány. Nagyon jól elvagyunk a fiúkkal, egész nap hülyülünk, szerintük jó társaság vagyok, kedves, megértő, humoros, nem az a fajta aki féltékeny és tapad. De csak barátként tudnak rám gondolni :S
Edzésen kívül csinos vagyok (magassarkú, szoknya alap :D), azt mondják nagyon csinos vagyok. 160 cm vagyok, 54 kg. Nem vagyok sovány, sem túlsúlyos. A foci miatt izmos vagyok, de nem durván, csak szépen.
Mindenkit le tudok venni a lábáról a főztömmel :D
Miért nem jött össze egy kapcsolat sem? Nehogy félreértsétek, nem a csapattagokkal szeretnék összejönni, ők haverok. Ők is járnának velem, de ez sosem fog megtörténni, mert pólyás korunk óta ismerjük egymást, és nem akarjuk ezzel elrontani a barátságunkat.
A többiekkel viszont miért nem sikerül??? Eljárok bulizni, ismerkedni, de mindenki csak meg akar d***ni. Csak az a baj, h én nem fekszem össze senkivel, nem vagyok ku***a. Ez lehet a baj?
alacsony lányok a legjobbak pedig:P Nyomhatnál egy képet am jah
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!