Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok és a párom el akar hagyni, mit tegyek?
Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem! Múlt héten derült ki, hogy terhes vagyok, de a párommal akadtak konfliktusok, de úgy éreztem tudunk együtt élni, hiába össze akart pakolni valahogy mégis tudtam hatni rá.most nem tudom mit csináljak nagyon kétségbe vagyok esve. Amúgy nagyon szereti a gyerekeket, de azt mondta, hogy ürességet érez. Hogyan tudnám vissza hódítani? Én nagyon szeretem! Volt egy vetélésem is ezelőtt, és nem bírnám ki, ha lenne valami baja a picinek, nélküle nem tudom elképzelni az életem. Ma este azt mondta, hogy beszélünk,ha hazajött a munkából.de rettegek, hogy elhagy!
Köszönöm szépen a válaszokat!
A pici nélkül nem bírnád ki az életed?
Ajajaj.
Értem, hogy érted, de ez a megközelítés akkor is borzasztó ártalmas. Gondolom eszköz lesz majd, hol erre, hol arra, és ugye az sem kizárt, hogy később, ha most el is hagy a férjed, azért a gyerek miatt visszatérne.
Ajajaj.
Én is így lettem terhes, felneveltük és imádtuk a fiúnkat, rengeteget veszekedtünk, és aztán jól el is váltunk, amikor 16 éves lett. Tudja a fiam, hogy szerettük, de azt is, hogy milyen szar légkörben nőtt fel, és hogy minőségi szeretetmintát nem kapott. Ajnározhatod ahogy akarod a gyereked, igazából az nevel igazán, amit mintának lát másik két ember között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!