Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi szex nélkül?

Figyelt kérdés
Adott egy pasi, 35 éves, soha nem volt barátnője. Össze jöttünk, kb 1 éve, és kb 1 hónapja szexeltunk először, mert addig ő nem akarta. Azóta 2-szer volt, de elég silány.. Pl be se rakja.. Mert neki ez még korai. Csók ölelés semmi.. Más is járt így? Negatív vèlemények miatt még azt hozzá teszem anyjával él, és tudok minden lépéséről, mert mindenrol ír, ha nincs nálam akkor is... Néha már kicsit sok is

2016. aug. 5. 11:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Velem minden oké.. Az meg hogy nem kíván.. Akkor minek van velem? Felőlem mehetne, már százszor mondtam neki, keressen mást.. Stb.. De szeret, csak neki nincs igénye a szexre.. Meg úgy alapjában semmire sem. Én már arra is gondoltam, azért tart ilyen "ál" kapcsolatot velem, hogy a haverok, ismik ne cikizzék hogy 35 évesen nincs kapcsolata...
2016. aug. 5. 12:38
 12/19 anonim ***** válasza:
ha te rendben vagy és értelmes nő, mi a fenének bajlodsz egy ilyennel? hadd meg az anyjának ppp
2016. aug. 5. 12:42
 13/19 anonim ***** válasza:

Ja és ti nők mondjátok folyton, hogy a ffiakat csak a farkuk irányítja és szexen kívül más nem érdekli.

Érdekes. Ha aszexuális akkor nem fog rádgerjedni, még ha te annyira akarod is.

2016. aug. 5. 14:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Anyuci kicsi fia aki fatökű , szerintem kár vele bajlódni,nem 16 éves szűz kissrác,hogy túl gyors,meg sok legyen neki a szex...
2016. aug. 5. 14:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Aszexuális... Az lesz az
2016. aug. 5. 17:44
 16/19 Titusztitusz ***** válasza:
Kérdező...MIÉRT használod egy ilyen "valami" esetében a FÉRFI szót? Ezt a megnevezést azért szerintem egy ilyen kappanra kerüli kellene...Mert az ilyen az minden,csak NEM FÉRFI...
2016. aug. 5. 18:09
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy éve töketlenkedsz vele? Remélem, kamu.
2016. aug. 5. 18:09
 18/19 A kérdező kommentje:
Igazság az hogy kettő.. Vártam a csodára.. De nem jött... Mert hogy rossz gyerekkor meg ilyenek.. Úgy voltam vele, hátha.. Na de ahhoz neki is együtt kellene működni, nem csak háritani mindig.. Nekem ez a látszat kapcsolat már nem megy tovább :-(
2016. aug. 5. 18:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Te is annyira nem vagy normális, mint én... De komolyan, van ilyen,hogy nincs igénye a szexre, csak nem akarja nagy dobra verni. Akkor neki egy olyan nő kell, akinek megint csak nincs igénye a szexre. Kerítsen magának egy olyat, Te pedig lépj le, mert hosszú távon kárt tesz benned és nem testileg.
2016. aug. 5. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!