Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves pasi szex nélkül?!
Másfél éve a barátom, de soha nem történt szex. Ragaszkodik, mindig itt van, azt mondja nem akarja hogy kidobjam, ezért nem lép tovább. Mindenki azt hiszi, rendesen kapcsolatban vagyunk, ő erre büszke is..együtt voltunk nyaralni, ott sem történt semmi, Bár tény, hogy én sem próbálkoztam. A legdurvább, hogy jelenleg azzal húzza egy kollegája, hogy mikor lesz már baba... Ő meg mondogatja, hogy rajta vagyunk az ügyön... Ezt onnan tudom, hogy ez a kolléga tőlem megkérdezte, van e már vmi baba ügyben.. Szóval nem értem..
Szerintetek miért nincs szex? Az még hozzá tartozik a témához... Hogy még soha senkije sem volt... Ezt mondja mindenki, mert mostanában elkezdtem kicsit kutakodni a múltja után
Öhm... Nem lehet esetleg, hogy még szűz, és mivel már azért elég "koros" a szűznek levéshez, pszichésen elég komoly gátakat épített fel maga körül? Legalábbis, a reakció, amit leírtál, nekem eléggé erre hajaz. Vagy az is lehet, hogy aszex, bár akkor nem biztos, hogy így reagált volna. A fene sem tudja.
Amúgy, esetleg beszéltél már vele erről? Hogy mit gondol, mit érez ez ügyben? Esetleg ő tudja, hogy neked lenne igényed a dologra?
Akármelyik eset is áll fenn (vagy esetleg egy harmadik lehetőség), egy őszinte, türelmes, nyugodt hangvételű beszélgetés (vagy beszélgetések sorozata) lehet, hogy tudna segíteni.
ez kamu kerdes, ugye?
neked mar van 2 gyereked egy masik ferfitol
osszealltal egy 35 evessel, MASFEL eve egyutt vagytok es meg nem volt semmi testiseg?
Szerintem mindkettotoknel nagy zur van a fejekben. Hogy lehet egy no/ferfi egyutt minden intimitas nelkul. Akkor minek vannak egyutt? Mutatoba? Hogy a haveroknak be lehessen adni, hogy mindenki normalis "csaladi" eletet el? Nem hiszem hogy neked nem hianyzik egy csok/egy erintes/egy kiados dugas...
Tessek ezt egyutt megnezni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!