Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a pasi nevezhető bunkónak aki nem akarja kielégíteni kölcsönösen a párját?
Vannak olyanok akik csak egyoldalúan gondolnak a szexre a nőre meg csak úgy mint potenciális áldozatra? Az a férfi még változhat aki ilyen gondolkodású vagy mindig is önző lesz? Ti hogyan képzelitek el az együttlétet?
18/L
Ha szeret és hajlandó változtatni,akkor lehetséges.De szerintem általában emberi jellemből adódik.
43F
Ez a pasi nem nevezhető pasinak. Nem hiszem, hogy ez változhat, legalább is magától nem fog.
Nem tudom, tőlem az ilyen fajta gondolkodás távol áll...
Igazából én úgy csinálom, hogy amíg a nő el nem élvez, addig én sem megyek el. Vagy ha mégis addig csinálom neki, míg neki is nagyon jó nem lesz. :) Nálam ez a normális...
22/F
Osztom a 6-os véleményét.Nekem is így a természetes.
5-ös.
Aki olyan, (ki fog elégíteni) arról észre is veszed!
Előre nehéz megmondani, hacsak el nem árulja neked, hogy 3 nemi szerve van, egy lényegtelen a gatyában, egy fontos az ujjai között, és egy nélkülözhetetlen a szájában!
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!