Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek párkapcsolatban szex nélkül, ha minden más jól működik?
Megértjük egymást, imádunk együtt lenni, programokat kitalálni, stb.
A probléma csak annyi, hogy nekem nagyon fáj a szex, pedig már nem vagyok szűz.
Működhet így egy kapcsolat szerintetek?
Valószínűleg nem egyeztek méretben, vagy nem tud teljesen felizgatni, azért fáj.
Ha a páromnak nem gond, én lennék szexmentes kapcsolatban. (N)
Egy darabig működhet, de nem a végtelenségig. Egészséges felnőtt embereknél fontos a testiség.
Nem gondolkodtál még rajta, hogy orvoshoz menni, mitől lehet? Rengeteg praktika van már manapság, síkosítóktól kezdve... ha tudod, mi a baj, tudsz rajta javítani. :) Ha pedig a fizikai része megvan, a vágyat már könnyebb újraéleszteni. Mert ez alapból öngerjesztő... fáj > stresszelsz > rágörcsölsz > még jobban fáj.
Illetve, ami még eszembe jutott, hogy nem írtál kort. Nem mindegy az sem, mikor veszítetted el. Nekem pl. az első kb. 3-4 hónap borzasztó volt, folyamatosan fájt, sokszor utána is alhasi fájdalmaim voltak, egyszerűen nem klappolt úgy a dolog, mint kellett volna. Utólag kiderült, hogy nem szakadt át teljesen a szűzhártya, az okozta a gondokat.
Gondoltuk.
Mi lenne egyesekkel fax nélkül...ajajjj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!