Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lennétek párkapcsolatban szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennétek párkapcsolatban szex nélkül, ha minden más jól működik?

Figyelt kérdés

Megértjük egymást, imádunk együtt lenni, programokat kitalálni, stb.

A probléma csak annyi, hogy nekem nagyon fáj a szex, pedig már nem vagyok szűz.

Működhet így egy kapcsolat szerintetek?

2015. aug. 17. 21:10
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nincs gyulladásom, nem tudom miért. biztosan túl szűk ott lent.. fogalmam sincs :\
2015. aug. 17. 21:29
 12/27 anonim ***** válasza:
menj el nőgyógyászhoz!
2015. aug. 17. 21:49
 13/27 anonim ***** válasza:

Abszolút kizáró ok lenne. Fiatal, egészséges férfi vagyok, nem fogom egy kapcsolatban nélkülözni a szexet, mikor napi 3-4 is simán mehetne részemről, zsinórban!

24/F

2015. aug. 17. 21:53
 14/27 anonim ***** válasza:

Mi is szex nélkül élünk már hosszú ideje, eleinte nagyon zavart és próbáltam ezen változtatni, de beletörődtem már mert másokkal meg hiába voltak nagy szexcsatáink ha minden más tekintetben nulla volt az egész.

N

2015. aug. 17. 21:57
 15/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 17. 21:57
 16/27 kolosszus22 ***** válasza:

A válaszom NEM, a baj, hogy te ezen ennyivel túllépsz! Ez nem fair sem magaddal, sem a barátoddal szemben. Ennek oka kell legyen, a helyedben szakemberhez fordulnék!

28F

2015. aug. 17. 22:01
 17/27 kolosszus22 ***** válasza:
Vagy testi, de jó eséllyel pszichés oka van, önértékelési gondok, vaginizmus, stb. Ennek utána kell járni!
2015. aug. 17. 22:04
 18/27 anonim ***** válasza:

Nem. Nekem fontos a szex IS egy kapcsolatban.

De miért nem próbálsz inkább megoldást keresni? Kevés olyan nő van szerintem, aki már az első pár alkalommal is élvezte a szexet. Nekem is több idő kellett, mire igazán megszerettem.

Ha azért fáj, mert nem vagy elég nedves, akkor több előjáték, síkosító. Ha az a probléma, hogy túl szűk, nehezen megy be, akkor egy ideig hanyagoljátok magát a behatolást. Orál, kéz meg amit akartok, és csak ez legyen pár alkalommal. Csak olyan dolog, amit tényleg élvezel. És csak akkor térjetek át a behatolásra, ha már tényleg TE kívánod, te érzed azt, hogy "dugja már be basszus".

2015. aug. 17. 22:06
 19/27 A kérdező kommentje:
Rendben, próbálunk megoldást találni a problémára.
2015. aug. 17. 22:12
 20/27 anonim ***** válasza:
szex nélküli kapcsolat = barátság.
2015. aug. 17. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!