Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem tudok dűlőre jutni hogy ez miért lehet?
hol is kezdjem.. lassan 1 hónapja leszünk együtt barátnőmmel ő 17 én 19...eleinte minden olyan volt mint amilyennek lennie kell .. mint a kesékben
szinte már túlságosan is tökéletes volt
aztán egyik napról a másikra valami baja lett..nem mondta hogy szeret..nem mutatta ki..vagyis nem igazán éreztette velem azt hogy szeret..pedig én minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében hogy ez ne forduljon elő
ma rávilágított arra a tényre hogy !nem tudja mit akar!... igaz mondhatta volna hamarabb mondtam is neki de hát ... mind1..és kért 1 hét szünetet... és ez lenne a lényege az egésznek hogy megérné-e kivárni azt az 1 hetet vagy inkább hagyjam rá? az a probléma hogy túlságosan is megkedveltem..már már megszerettem őt és emiatt döntök nehezen:( kérlek titeket segítsetek! köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!