Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne dűlőre jutni, egyáltalán elfogadtatni vele?
Legjobb barátom 3 éve tűzőn vízen egymás mellett állunk, nem bírja elviselni a jelenlegi páromat. Például nem megyek be iskolába, (mert mondjuk nem érzem jól magam), ő rögtön, biztos megint a srác miatt lógok, mindenbe beleköt amihez köze van páromnak, nem bírja elviselni. És így velem egyre többet veszekszik, nem értem mi a problémája, szeretem a párom, boldog vagyok, szép minden, de haverom meg egyre jobban bunkózik velem, és ezáltal párommal is. Próbálom őket messze tartani egymástól.
Mit tudok tenni ellene??
18/l
3 éve, semmi nem történt köztünk, SEMMI, még egy szájrapuszi se, ha eddig nem tett semmit, akkor miért pont most lenne féltékeny, egymásnak olyanok vagyunk mintha testvérek lennénk.
Lehet az is a probléma, hogy mikor párommal összekaptunk, hozzá mentem tanácsot kérni, és így a párom rossz énjét ismertettem meg vele??
Kicsi Szívem... A haverod olyan szerelmes beléd mint a pics@ csak te nem veszed észre. 3 éve van melletted és annyira szeret ,hogy a boldogságod kedvéért elfogadta a barátaidat is. Az ,hogy most ellene van a mostaninak, azt jelenti ,hogy az nem bánik jól veled. Az előzőek minden bizonnyal szerettek téged és ezért könnyebben viselte.
Ha elfogadod egy nálad kétszer idősebb férfi tanácsát... akkor leülsz beszélni a haveroddal. ÉSSZEL!!! Nem szoríthatod sarokba és nem kényszeríthetsz ki belőle a válaszokat. Kérdezd meg ,hogy miért viselkedik így? Kérdezd meg mit gondol rólad? Miért vagy tok barátok? Adj meg neki minden esélyt arra ,hogy elmondhassa az érzéseit.
Ha az derül ki h szeret, akkor leszel csak bajban igazán.
Itt jön valami amit az élet tapasztalatom mondat velem... Most azt hiszed ,hogy szereted a jelenlegi párodat, de nem így van. 18 éves vagy... tele vágyakkal és tomboló hormonokkal. Ha nekem lenne igazam és az derül ki ,hogy szeret a haverod, akkor gondolkozz el azon ,hogy évek óta mi mindent állt ki érted. Sok szerencsét neked. Remélem megtalálod a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!