Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszerűen nem tudok dűlőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem tudok dűlőre jutni hogy ez miért lehet?

Figyelt kérdés

hol is kezdjem.. lassan 1 hónapja leszünk együtt barátnőmmel ő 17 én 19...eleinte minden olyan volt mint amilyennek lennie kell .. mint a kesékben

szinte már túlságosan is tökéletes volt

aztán egyik napról a másikra valami baja lett..nem mondta hogy szeret..nem mutatta ki..vagyis nem igazán éreztette velem azt hogy szeret..pedig én minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében hogy ez ne forduljon elő

ma rávilágított arra a tényre hogy !nem tudja mit akar!... igaz mondhatta volna hamarabb mondtam is neki de hát ... mind1..és kért 1 hét szünetet... és ez lenne a lényege az egésznek hogy megérné-e kivárni azt az 1 hetet vagy inkább hagyjam rá? az a probléma hogy túlságosan is megkedveltem..már már megszerettem őt és emiatt döntök nehezen:( kérlek titeket segítsetek! köszönöm

2010. ápr. 18. 00:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát tapszalatom szerint ha a lány szunetet kér utánna nagyvalószinuségel szakitni fog de ne legyen igazam készulj a legrosszabra és biza legjobba :D talán ezt tudnám tanácsolni 21/f
2010. ápr. 18. 00:15
 2/12 anonim válasza:
Szerintem 80%, hogy szakitani fog, de azertvard ki azt az 1 hetet... Soha nem lehet tudni.
2010. ápr. 18. 00:39
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is dobni fog, de azért légy türelmes, várd ki az 1 hetet, ne erőltesd a témát!

21l

2010. ápr. 18. 01:33
 4/12 A kérdező kommentje:
ez idáig elég egyhangú :S direkt meg is kért hogy ne keressem hogy tudjon gondolkozni...nem is fogom! na de ha most szakítani fog akk lehet meg mondom neki hogy hamarabb is észbe kaphatott volna még azelőtt mielőtt belezúgok .. mert állítása szerint ez nem mostani dolog :S
2010. ápr. 18. 01:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Lassan egy hónapja lesztek együtt?elég korai akkor..Én 2 éve vagyok együtt barátommal és most tartunk ott hogy nem érzem a szerelmét..(hagyjuk a többit).Ha már ennyire az elején időt kér,ott v.mi tényleg nem jó:S szal sztem is készülj a legrosszabbra és örülj hogy most szól nem egy fél év múlva mert akkor már fülig szerelmes lennél és fájna a szakítás..Szóval ha mégis szakítana,akkor lépj tovább és ne emészd magad!sok "szerencsét!minden jót!
2010. ápr. 18. 16:04
 6/12 A kérdező kommentje:
értem..de viszont könnyű mondani hogy az ember ne eméssze magát..én momentán nehezen engedem el azt aki fontos nekem nem tudok csak úgy egyik napról a másikra túllépni rajta:S
2010. ápr. 18. 18:39
 7/12 A kérdező kommentje:
egyébként én is hibás vagyok ...ugyanúgy nyakig vagyok a xarba:( de olyan ember nincs aki tökéletes lenne...momentán az a baj velem hogy én nagyon beleéltem magam és túlságosan is elkezdtem siettetni a dolgokat...amik ráértek volna még és most emiatt csesződik el minden:( miattam:'(
2010. ápr. 18. 20:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Ezzel énis így vagyok..Akit egyszer megismerek,megszeretek nagyon nehezen tudom elengedni,és nélküle élni..legyen ez barát de főleg szerelem...Tényleg könnyű azt mondani hogy "lépj tovább,ne bánkódj" ..stb..de megtenni a legnehezebb:(
2010. máj. 13. 20:35
 9/12 anonim válasza:
mi az a dülő?
2010. jún. 14. 18:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Mikor a magyar paraszt beül a zetorba és felszánja a földet, a düllő az amikor a földet körbeszántja.
2010. jún. 14. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!