Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, miért akarhatja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért akarhatja a barátnőm, hogy hízzak még? Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Próbálom megérteni a barátnőmet, de nehéz:-)

177 cm vagyok és tél óta meghíztam 70-ről 76 kilóra. Nem vagyok sportos és így azért látszik a felesleg, főleg a hasamon.

Viszont a barátnőmnek nagyon bejön a változás. Az még nem is gond, de pár napja elárulta, hogy nagyon örülne, ha még híznék pár kilót, és mi lenne, ha hízlalna kicsit engem.

Nem tudom mit gondoljak, szerintem így sem vagyok vékony. Miért szeretné ezt? Ha valakit érdekel, tudok képet mutatni privátban.:-(

22/F

2016. júl. 27. 12:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Vagy csak simán van egy ferde apa-komplexusa ami ebben nyilvánul meg.
2016. júl. 28. 09:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez a fétise. Szerintem döntsd el, hogy így is megéri-e neked, én biztos nem híznék azért hogy egy csajnak tetsszen.
2016. júl. 28. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!