Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért akarhatja a barátnőm, hogy hízzak még? Veletek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Próbálom megérteni a barátnőmet, de nehéz:-)
177 cm vagyok és tél óta meghíztam 70-ről 76 kilóra. Nem vagyok sportos és így azért látszik a felesleg, főleg a hasamon.
Viszont a barátnőmnek nagyon bejön a változás. Az még nem is gond, de pár napja elárulta, hogy nagyon örülne, ha még híznék pár kilót, és mi lenne, ha hízlalna kicsit engem.
Nem tudom mit gondoljak, szerintem így sem vagyok vékony. Miért szeretné ezt? Ha valakit érdekel, tudok képet mutatni privátban.:-(
22/F
2016. júl. 27. 12:13
1/12 anonim válasza:
Csak azért, hogy ha már dagadt disznó leszel, akkor nem kell félnie, hogy megcsalod, mert nem lesz kivel xD.
2/12 anonim válasza:
Lehet a kövérekhez vonzódik. Vagy van egy ilyen fétise. De azért 22évesen 76 kg sok. Vigyázz nehogy cukorbetegség legyen a vége!
3/12 anonim válasza:
hátnemtom én 190/100 vagyok, nem fenyeget cukorbetegség, de a szingliség sem :D
4/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de a barátnőd szerintem beteges. Fel akar hízlani? Én ezt úgy képzelem el, hogy bezár egy ketrecbe, és etet. :D
Ha neked ez nem jó, mond meg neki, ha nem érti meg, akkor szerintem szakíts vele, mert ez az egészségednek sem tesz jót.
5/12 anonim válasza:
90 kg alatt nincs férfi, csak karácsonyfadísz! :D
6/12 anonim válasza:
#2 Ha 76 kg-t te soknak gondolsz, akkor nem tudom milyen gebe pasijaid voltak neked eddig xD. Én is annyi vagyok és rohadt vékony.
7/12 anonim válasza:
Lehet,neki a duci pasik jönnek be.Vagy annyira bejön az arcod neki,hogy súlytól függetlenül is jól nézel ki.Nagyon ritka,de ilyen is van.
8/12 anonim válasza:
Bejött neki, hogy nagyobb darab lettél. Ennyi.
9/12 anonim válasza:
A nőknek a nagyobb darab férfiak jönnek be.
10/12 anonim válasza:
Hát, nekem volt 70 kilós barátom, de olyan volt, mintha a levegőt ölelném. Persze ettől még nagyon szerettem, csak féltem, hogy eltöröm. A mostani párom 90 kiló és sokkal jobb ölelni, "markolni", még ha pocakja is van :) És nem érzem úgy, hogy én vagyok a nagydarab mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!