Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszú távon tervezek vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú távon tervezek vele, hogy akadályozzam meg, hogy pótmama legyen belőlem?

Figyelt kérdés

Imádom a párom, szeretnék vele családot alapítani. Viszont úgy látom, hajlamos a kisfiú szerepre és szeretném ennek elejét venni.

Csak hogy példákat mondjak:

Én szervezek mindig mindent, mert ha ő csinálja abból katasztrófa lesz stb. Szüleivel él, ami még nem is lenne most baj, viszont otthon egyáltalán nem segít a házimunkában és a főzésben. Erről beszéltünk már és azt mondja ga majd együtt lakunk akkor fele-fele fogjuk csinálni, de az otthoni viselkedése alapján nem tudom, mit higgyek.

2016. júl. 27. 09:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt hidd, amit látsz. Ha az együttjárás alatt nem képes a kapcsolatotokban felnőttként viselkedni, mitől tudna később?

Ha most úgy látod, hogy "katasztrófa lesz" ha valamit szervezni próbál, mi lesz ha elutazol (kórházba kerülsz, stb) és egy hétre rámarad a családi élet szervezése 2-3 gyerekkel?

2016. júl. 27. 09:48
 2/15 A kérdező kommentje:

Hát ez egy jó kérdés...

Viszont azt látom, hogy igyekszik és tesz a változásért, úgyhogy nem érzem olyan reménytelennek.

2016. júl. 27. 09:50
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Ne hallgass az itteni rosszmaju valaszolokra. A szívedre hallgass! Ha szereted akkor ne hagyd el! Tedd próbára a srácot!
2016. júl. 27. 09:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek össze, ennél jobb próbát nem tudok elképzelni. Akkor majd kiderül, hogy komolyan gondolja-e azokat, amiket mond.
2016. júl. 27. 09:59
 5/15 A kérdező kommentje:
4.: még ott sajnos nem tartunk a tanulás és a munka miatt, de lassan tervezzük. Addig viszont szeretném egy kicsit önállósítani, csak nem tudom, hogy.
2016. júl. 27. 10:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hany évesek vagytok? Ez sem mindegy. A szulei, anyukája hogy banik vele, az sem mindegy honnan indultok ilyen teren. Mi hamar megismerkedtünk 18 évesek voltunk, én meg ki tudtam rángatni ebből, egyutt is elunk, a bátyja viszont eselytelennek tunik, neki meg most lett barátnője, 32 eves es egy ágyneműt nem tud felhuzni.
2016. júl. 27. 10:22
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Mondjuk főzzetek együtt.

De a puding próbája mindig az evés.

Viszont azt tanácsolom, hogy ott ne várd, hogy ő majd aklimatizálódik, az első naptól osszátok be.

2016. júl. 27. 10:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Ja es a bátyja is otthon el a szüleivel. Utolso voltam.
2016. júl. 27. 10:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

12 évet pazaroltam az életemből ilyen pasira, mert aranyos, kedves, blablabla... aztán kiderült, hogy annyira mégse.

Viszont ennyi idő alatt se nőtte ki, hogy úgy viselkedjen, mint egy kisgyerek. Mindent nekem kellett megoldani, megcsinálni, képes volt egy hibás (több tízezres) számlát befizetni, mert nem tudja, hogy ilyenkor mi a teendő, és nem képes felvállalni semmilyen konfliktust.

A gyereknevelésben is ez volt: kb. a fejére nőttek, és ha nem voltam otthon, hallgathatta ma telefonban, ahogy panaszkodik. Abszolút tőlem várta, hogy szigorú legyek és neveljem őket.

A házimunkába se segített be otthon, és másba se, úgyhogy az évek alatt ÉN megtanultam füvet nyírni, csapot szerelni, szobát kifesteni, bútorokat javítani, polcot felfúrni, kicserélni a villanykapcsolót.

Közben ő néha elmosogatott, de egy rántottát képtelen a mai napig megcsinálni, vagy egy ehető túrós tésztát. Egye fene, néha berakott egy mosást, ami menetrendszerűen úgy végződött, hogy minden sötét ruha papírzsepis lett (ami az ő zsebében maradt benne, naná), vagy minden fehér rózsaszín.

Az a helyzet, hogy válás után gyakorlatilag észre se vette ma hiányát, mert eddig is minden az én vállamat nyomta, és csak magamra számíthattam.

Szóval ha rám hallgatsz, akkor veszed az intő jeleket, és most lelécelsz, ha nem akarsz örökbe fogadni egy nagy gyereket.

2016. júl. 27. 10:24
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Látatlanba nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy a férjem sem végzett otthon soha semmiféle házimunkát, mert anyósom mindent maga szeretett/szeret csinálni. Talán túlzottan pedáns is, mindegy de soha semmit nem kellett csinálniuk a testvérével. Anyósom mindig mindent megcsinált nekik. Ennek ellenére amióta együtt élünk mindenben segít. Igaz a házimunka nagy részét én csinálom mert ő többet dolgozik, bármit megcsinál ha megkérem. 8 éve élünk együtt.
2016. júl. 27. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!