Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudtok ajánlani, hogyan akadályozzam meg, hogy az apuka apasági tesztet végeztessen?
Párommal van egy gyerekünk, és neki valamiért gyanús, hogy nem ő a gyerekünk apja. Sajnos ez igaz jó megérzése van, de csak rontana a helyzeten, ha ez kiderülne.
Tehát milyen megoldásokat tudtok, az ellen, hogy ez a teszt ne történjen meg. (jogi úton stb)
egy felnőtt ember vállalja a tettei következményeit, és nem takarózik a gyereke érdekeivel!
épp a gyereked érdeke (is), hogy tudja az igazságot, hogy minél kevesebb sérüléssel ússza meg a dolgot
nyilván a mostani párodhoz kötődik, amit nem lehet egy teszttel kitörölni, de tudnia kell ki a biológiai, a valódi már úgyis a mostani, főleg ha ezek után is vállalja
inkább azon legyél, ha téged elhagy a párod emiatt (teljesen jogosan), akkor legalább a gyerekednek megtarts apjának,, de te pont az ellenkezőjén dolgozol, és még a gyerekkel takarózol...
Hogy lehet ezt egy gyerkőccel és a pároddal csinálni?
a szemükbe tudsz nézni?
Jesszus am...
elhiszem hogy apa kell egy gyereknek, nahm de azért nem élem hazugságban az életem egy életen át és nem nézem hülyének azt az embert sem akit elméletileg szeretek!
Sose tudnék így magam mellett tartani egy pasit sem...
Nem könnyű egy gyerekkel ez tény, nekem is van és tudom milyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!