Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan akadályozzam meg, hogy ez tönkretegye a kapcsolatunkat és én se sérüljek?
Ha pesti vagy írj nyugodtan :)
21N
Vas megye, Szombathely környéke?
Ha nem zavar, hogy fiatal ketgyerekes anyuka vagyok.
Szóval nehezen járok el barátnőket találni.
Amúgy miért nem visz magával? Hátha egy barátja barátnőjével jóban lehetnél.
Előző, a szövegértésed csodálatos... Éppen az a baj, hogy neki nincsenek barátai, ezért hiába küzd ellene, ha a párja nincs otthon mert a barátaival van, magányosnak érzi magát. Ami ellen szeretne tenni, mert nem akarja visszafogni a barátját, ebben kért segítséget.
Kérdezőnek: kezdj el barátkozni a férfiakkal akkor, ha velük vagy. Hátha van vamelyiküknek egy aranyos barátnője. Remélhetőleg nem lesz féltékeny a párod.:) Vagy kezdj el sportolni valamit, ha van időd, olyat, ahol többen és főleg nők vannak (és persze élvezed). Nem tudom nálatok hogy van, de itt, ahol én lakom, nagyon elterjedt lett a zumba mostanában, nagyjából minden helyen, ahol más sport is van, van ilyen kör is.
Harmadrészt szerintem az együtt társaságba menést is át kellene gondolni szerintem (főleg ha olyan a program, hogy más párja, vagy más lányok is mennek). 2 év után szerintem elfogadható lenne, hogy igenis összetartoztok, és együtt mentek valahova, nem az én is, ő is elfoglalja magát alapon.
Ötös! A legkevésbé sem zavarna, imádok gyerekekkel (is) lenni. De sajnos nem az a környék, nem akartam megírni hol élek, mert felismerhetővé tesz, de Bp-től DNY-ra.
A legjobb haverjainak nincsenek barátnői, amit talán én sajnálok a legjobban. Illetve párom is és a kedves haverjai is úgy tartják, hogy sokszor "a barátnő jelenléte elrontja a hangulatot". Persze azért ritkán volt, hogy elvitt magával, de azt én is belátom, hogy mindig nem mehetek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!