Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem halkgat rám. Ti mit tennétek? Hogy akadályozzam meg, hogy elmenjen?
Figyelt kérdés
Az egész azzal kezdődött, hogy kitalálta, menjünk el a bátyjáékhoz. Nekem nincs kedvem menni, ekkor mondta, hogy akkor ő megy egyedül. Én nem akarom, hogy menjen, és mérgemben jól vállom vágtam. Erre mondta, hogy ha ő ide vág akkor tudok róla. Legszivesebben a fejéhez vágnék valamit. Nem akarom, hogy elmenjen.2014. dec. 12. 14:44
1/24 anonim válasza:
Miért nem mehet egyedül a saját testvéréhez?
3/24 anonim válasza:
Ne szabd meg neki hova menjen. Ki vagy te hogy megtiltod neki hogy elmenjen a saját testvéréhez? Én az ő helyében már rég kivágtalak volna mint macskát sz.rni.
4/24 anonim válasza:
Ne legyel ilyen hiszterikus, mert csak roszabb lesz, tobbet fog eljarni es nelkuled es mar csak az ellenedre is megteszi amit akar!
Miert ne mehetne el?
Miert mesz neki a parodnak?
Nem allatok vagyunk de beloled az is elobujt!
Ne csodalkoz ha megut, vagy elhagy!
Ne ugy kezeld mint egy targyat vagy egy taviranyitot!
Ne birtokold!
Eleg butacskan viselkedsz
5/24 anonim válasza:
Ha neked nincs kedved menni, akkor neki nincs joga elmenni?
Te meg vagy hibbanvA.
6/24 anonim válasza:
Ez megint egy jókora kamu. Vagy ha nem, akkor tiszta hülye ez a kérdező.
8/24 anonim válasza:
Ha engem vágtál volna állon, visszakézből akkora sallert kapsz, hogy a fal adja a másikat! És pont szrnék rá, hogy nő vagy-e.
9/24 A kérdező kommentje:
Túl sokat csavarog nélkülem én meg egy kicsit féltem őt. Ráadásúl az első babánkat várom.
2014. dec. 12. 15:03
10/24 anonim válasza:
Ne nélküled akart menni, te hisztizel, hogy nem mész vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!