Hogy vegyem rá anyámat, hogy elmenjen kivizsgáltatni magát?
Anyukám egy pszichiátriai eset, minden rosszindulat nélkül mondom ezt. Skizofrén de minden bizonnyal személyiség zavaros. Ez már az évek folyamán odáig fajult, hogy félek vele egyedül lenni és félek őt egyedül hagyni. De mikor felhozom neki, ő beismeri, hogy nem normálisan viselkedik, de hát ő erről nem tehet és én vagyok az utolsó szemétláda vele és bőgve rámcsapja az ajtót. Tönkreteszi a családot ezzel a betegségével.
Még mielőtt nekem esnétek, hogy hogy mondhatok ilyet az édesanyámra aki megszült és felnevelt mondok pár példát:
Egyszer éjszaka felébredtem, hogy mászkál a házban, kimentem hozzá a konyhába és felgyújtott egy újságot. Ha nem vagyok ott és oltottam volna el a tüzet, lehet már nem élne. Persze reggel erre ő egyáltalán nem emlékezett. És még számtalan ilyen eset volt, agresszív, ordítozik. Én már magamtól is féltem, hogy mikor ilyen állapotban van nekiesek... Mit tehetek, már nem bírom? (amúgy kollégista vagyok, de azért még pár évig ezt el kell viselnem)
hany eves vagy?
csak ejszaka csinalja vagy nappal is?
ha ejszaka csak akkor alvajaro "holdkoros"...
ha egesznap akkor bekell mennie.. apukad? testverek? nagyszulok? ulj le vele es beszeljetek hogy nem teheti ezt,es ha felgyujtja a lakast? mindannyian meghaltok?!?!.. vagy ha kart tsz sajat magaban? vidd el haziorvoshoz o is beutalot,es irany a korhaz. ez enm jatek.. eletveszelyes.. uljetek le mind es probaljatok rabeszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!