Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem halkgat rám. Ti mit tennétek? Hogy akadályozzam meg, hogy elmenjen?
Ha a testvéréhez megy, az NEM csavargás! Miért nem mégy vele te is ? Örülj, hogy nem adta vissza az állon vágást!
Ilyen kapcsolatba minek kell gyerek?
akkor te szepen otthon maradsz.
Amugy meg csinald csak tovabb igy, es egyszer csak majd jo kis egyedulallo anya lesz beloled, es irod a kerdest a gyakorira, hogy miert ilyen szemet a parom hogy elhagyott kisgyerekkel...
Ez kamu. Az ilyen idelökött tőmondatok mindig erre utalnak.
Ha mégsem, akkor viszont egy igazi hisztis, hülye pitsa vagy.
Én úgy megcsapnálak, h a fal adja a másikat.
Te nem vagy normális:-)
1. ő hadd menjen, te meg nézz meg addig egy jó filmet.
2. olyanról még nem hallottál egy kapcsolatban, hogy kompromisszum? Én sem akarok mindig elmenni a párom családjához, de mivel szeretem, ezért nem erre nézek, hanem elmegyek vele, és "kibírom" két hetente azt a 3 órát, mert szeretem őt, ennyi.
És akkor mi van?! Mivel neked nincs kedved menni, alap, hogy ő megy egyedül. Meg mi az, hogy nem akarod, hogy menjen?
Te A FELESÉGE vagy, nem az atyaisten, hogy ebbe beleszólj. Nyilván, ha magát leinni indulna, akkor mást mondanánk, de, hogy a tesójától tiltsd... teljesen elmentek otthonról?!
Öcsém... már miért ne mehetne a testvéréhez, vagy akárhová, ahova akar? Azért, mert terhes vagy, otthon kell, hogy üljön veled? Képzeld, én is terhes vagyok, a férjem pedig éppen próbál a zenekarával, meg gyanítom egy-két sört is megiszik közben. Most akkor váljak el?
Javaslom, most kezd leszokni erről az "ugrálj, ahogy fütyülök, mert terhes vagyok" viselkedésről, mert még azelőtt egyedülálló anya leszel, hogy megszületik a gyereked. És meg is érdemelnéd.
N26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!