Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tehette ezt velem? Mindent megadtam neki amit csak lehetet anyagi és szerelmi téren, én soha nem csináltam semmit de ő? Szeretője van a mennyaszonyomnak! Nem birom ezt a lelki tehert de nagyon fáj hogy az akit életem párjának gondoltam megcsal!

Figyelt kérdés

4éve vagyok együtt a mennyaszonyommal, de csak 1éve jegyeztem el ő igent mondott.

4hónapja megkezdődőtt az amiről álmodni se mertem: Elrakja a telefonját eddig mindig látható helyen rakta bár nem nézegettem de mostmár nem látom vagy a táskába vagy az autójába hagyja!A vezetékes telefon éjszakánként csörög olyan hajnali 11-12 körül ha én veszem fel semmi, nem szól bele senki vagy egyszer csak beleszóltak hogy téves de ha ő akkor beleszólnak és én mindig úgy teszek mintha aludnék és hallgatózom és párom azt mondja hogy most nem alkalmas!Minden 3.hetem éjszakai műszak gondolom akkor sem unatkozik!

Nem tudom mi tévő legyek!Körülbelül 6hónapja egy ismerősőm látta hogy minden nap beszállt egy fekete autóba amit egy pasi vezetett, de nekem ezeket elsem mesélte gondolom hogy az lehetett az szeretője bár akkor még jól titkolta.

Hirtelen eltünik, csak azt mondja hogy nem sokára jövök, sokszor megy az állitólagos barátnőjéhez!Gondolom az is kamu!

Arra gondoltam hogy valahogy kideritem de hogy?

2010. ápr. 16. 08:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én cáfolnám azt, aki szerint pont a nők lépnének félre egy hosszú kapcsolatban. Én is 2,5 év után találtam meg a volt párom adatlapját egy társkeresőn, úgy hogy a regisztrációja után még hónapokig nem tudtam róla, hogy párt keres. Amúgy nézzétek már meg a statisztikákat a férfi az aki félrelép hosszú kapcsolat után, a házasságok is mind azért mennek tönkre, mert az apa lecseréli a feleségét egy fiatalabb nőre!!!

De a ti szempontotokból ez mindegy is. A barátnőd egyszerűen nagy ribanc, már ne haragudj de ezt ki kell mondanom. A tények magukért beszélnek, szerintem ne akard mégjobban kideríteni, elég nyilván való minden, ha pedig hazudik neked, akkor hiába buktatnád le őt, ki fogja dumálni magát, a lényeg, hogy ő viszonylag jól jöjjön ki a szituációból. Te mindent megadtál neki ahogy olvasom, kivánom, hogy a következő barátnőddel is ilyen jól bánj majd, és ő ezt majd talán meg is érdemli. Sajnos nem ő volt a megfelelő ember a számodra. Hidd el ezzel nem vagy egyedül. Én éveket voltam az exszel, megbocsájtottam neki egy megcsalást is (legalábbis ennyiről tudtam), hogy aztán ő kihajítson, mondván, hogy nem illünk össze eléggé.

Tanulság: ne tedd függővé másoktól a boldogságodat. És ne akard görcsösen birtokolni őt, mert sajnos nem a tiéd.

2010. ápr. 16. 13:23
 22/25 anonim ***** válasza:
58%
Érdekes hogy senki nem javasolta hogy üljetek le és kérdezd meg őt hogy van e valami gondja a kapcsolatotokkal. Mondd el neki hogy ezeket tapasztaltad, és kérd meg hogy tiszteljen meg azzal hogy lemondja mi van vele, benne. Gondolom félsz az igazsággal szembesülni, de akkor is tiszta vizet kell önteni a pohárba. És örömmel olvastam, hogy bár a kérdés során leírtad hogy mindent megadsz neki, mégsi későbbi kommentben felvetetted hogy tán mégsem. Én megcsaltam a volt férjem, és hidd el, nem azért mert mindent megkaptam tőle. Pedig látszólag így volt, de gyarorlatilag nem. Nem szép dolog a megcsalás, aláírom, de valamiért csak megteszi aki megteszi. Szóval szerintem üljetek le, és beszéljetek róla. Lehet hogy fájni fog, de legalább megtudod az igazságot, és az is lehet hogy meg tudjátok oldani a problémát ha tényleg nagoyn szereted és megpróbálod megérteni hogy miért tette, nem csak zsigerből elítéled ha elmondja. Sok sikert!
2010. ápr. 16. 13:41
 23/25 anonim ***** válasza:
Én a helyedben egy szó nélkül vissza venném tőle a gyűrűt és ott hagynám a pics*ba. Ha már most kezdi ezt a megcsalásos dolgot akkor mi lesz házasságon belül? Így akarsz élni mint most? Mert szerintem nem. Olyat keress aki méltó a gyűrűhöz és örülj neki, hogy ez most derült ki és nem házasság után, mert úgy is válás lett volna belül, ráadásul 1 éven belül az meg már milyen szégyenletes.
2010. ápr. 16. 17:02
 24/25 anonim ***** válasza:

A nők kedvenc állatai: ezüst róka a nyakban, jaguár a garázsban, bika az ágyban és egy marha, aki mindezt finanszírozza.

Nekem igazábol ez a véleményem . Döntsd el melyik vagy!!

2010. ápr. 18. 21:44
 25/25 anonim válasza:
Na sikerült kideríteni? Megcsalt?
2023. febr. 14. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!