Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem a férjemet. Másnak is van ilyen problémája?
Szerintem ha valaki szégyelli a párját, az már elég rossz. Az azt jelenti, hogy egy dolog a külső, de maga a kapcsolat sincs túl jó állapotban.
Szerintem nektek is ilyesmi van a háttérben. Az egy dolog, hogy a külseje nem patent, de leromlott a kapcsolatotok is, mert gondolom abban is ugyanolyan lusta, mint ahogy munka után csak tévézik és alapvető emberi higiéniára és egészségre nem ad, mert "fél az orvosoktól".
2-es, azért ne ess át a ló túlsó oldalára!
Te lennél egy fogatlan nővel? Szívesen mennél vele végig az utcán?
Nem hiszem, hogy a kérdező bombanő, de minden magára valamit is adó embernek fontos, hogy legyen normális fogazata.
Ez elsősorban az illető saját érdeke!
Joggal várja el, hogy ne kelljen szégyenkeznie a férje mosolya miatt!
Amint említette, nem is nagyon érdekli a párját, hogy alig van és nem tesz érte.
Kérdező, komolyan el kéne beszélgetni a férjeddel, de úgy, hogy érezze, ennek az egésznek már van tétje és nem csak a levegő beszélsz, mert megelégelted ezt az állapotot!
Pont így vagyok én is! Az anyagi helyzetére való tekintettel hozzámentem egy 20 évvel öregebb emberhez! De hiába a pénze ha igénytelen . A bőre megereszkedett, ráncos, tokásodik, kopaszodik, pocakit eresztett, fel se áll már neki rendesen ! Ráadásul mindenütt az egész teste szőrös és őszül rajta a szőr !! Szégyellek vele társaságba menni, meg amikor ott látom hogy a velem egykorú lányok 24 éves, feszes testű szivtiprókkal mennek kézenfogva háát... Hiába van mellette szexi barátom, ha nem vele hanem a szörös , mélynövésű majommal kell mutarkoznom :-(
23/L
Most komolyan ide jutottak az emberek!?
Ha egy pasi írná, hogy a felesége kicsit felszedett, már nem olyan fiatal, és szégyelli, el akar válni, a nők leszednék róla a keresztvizet.
Hát ba+, öregszenek 10 év alatt a pasik is...
A kérdező hozzáment valakihez, akiben azt tudta szeretni csak, hogy jól néz ki. És ennyi idő után se talált benne más szerethető. Nos ez NEM a férj hibája!
Azt tudom javasolni, hogy elsőre jöjjön egy fájdalmas és őszinte beszélgetés. Mondd el neki, hogy te már szégyelled, nem kívánod, stb. És ha fontos neki a házassága, húzzon el fogorvoshoz! (Nem lesz olcsó!)
Valószínűleg ő is un téged: nem jártok el sehova, nem vagy gyengéd, nem tudtok beszélgetni, mert nincs miről.
Ezen pár közös program segítene. Járjatok közösen sportolni. Dupla haszon.
Te meg tegyél rendet a fejedben, neked hogy esne, ha közli veled, hogy ráncos lettél, lóg a cickó, ciki veled megjelenni a haverok előtt...
Az is fura, hogy így lepukkant melletted. Egy pasin is látni, ha szeretik és törődnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!