Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok párkapcsolat problémája abból fakad hogy nem áll ki magáért a nő?
Nem hiszem.
Szerintem a legtöbb párkapcsolati probléma abból adódik, hogy a résztvevő felek nem rendelkeznek kellő önismerettel, így az sem biztos, hogy olyannal vannak együtt, akivel harmonikus kapcsolatot tudnának kialakítani. Nem ismerik magukat, az igényeiket, hazudnak saját maguknak is. A másik nagy probléma, a nem megfelelő kommunikáció. Emiatt vannak a hisztik, veszekedések, drámázások.
Inkább abból, hogy pont kiáll... mármint magáért.
Holott párkapcsolatban nincs azénérdekem, meg ateérdeked - a MI érdekünk van.
Ezen hasal el az összes "jogosan"-kezdetű kérdésfeltevő.
7, kíváncsi vagyok, hogy mi a MI érdeke, ha én moziba szeretnék menni, te meg vidámparkba. ha én közös kasszát szeretnék, te különt. ha te gyereket szeretnél, én nem.
az még sokkal veszélyesebb, ha valamelyikünk kinevezi magát döntőbírónak: ő pontosan tudja, hogy mi a közös érdekünk, és én ahhoz alkalmazkodjak.
9-es.
Mert az ugye sokkal jobb, ha te döntögetsz és ő alkalmazkodik, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!