Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is már most nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is már most nekem kellene csinálni a házimunkát? N/22

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt a párommal, én még a szüleimmel lakok ő pedig már magában. Már másodjára hozta fel, hogy nem igaz, hogy nem tudok nála kimosni, kitakarítani, főzni stb. Én még úgy, hogy nem lakok ott nem érzem úgy, hogy nekem kellene főleg, hogy alig vagyok ott. Ha egy napig ott lennék egyfolytában az persze másabb lenne de így, hogy egy héten ott vagyok 2-3 órát nem hiszem, hogy nekem kellene.

2016. máj. 2. 17:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem .. Ezt meg egyuttelesnek sem varnam el bem is mondanam.. Persze ha megcsinalnad orulnek neki de ez igy eleg gaz
2016. máj. 2. 17:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor se neked kéne, ha együtt élnétek.

Akkor mindkettőtöknek kéne fele-fele arányban.

2016. máj. 2. 17:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? 5 hónap még nem sok idő..nálam itt érne véget ez a kapcsolat. Egyszer ilyet mond, oké. Másodszor ilyet mond..5 hónap alatt.. Szakítás.

Még ott sem élsz, de már cselédnek hisz téged. Ha ott élnél sem CSAK a te kötelességed lenne. Most mondom neked, hogy egy ujját nem mozdítaná, ha vele élnél. Semmiben nem segítene.

2016. máj. 2. 17:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi joga ilyesmit elvárni.. Ilyen pofátlan módon cs-sztetni érte pedig pláne.
2016. máj. 2. 17:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ott laknál, akkor is kettőtök dolga lenne.

Szerintem keress másik barátot, ha ő ezt komolyan gondolja.

2016. máj. 2. 17:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem voltatok együtt ki mosott/főzött rá? :D

Amúgy abszolut nem neked kéne csinálni, sőt, ha együtt élnétek sem. Akkor fele-fele. Párommal együttélünk, megosztunk mindent, általában ő mos, terehet és felmos, én porszívózok, beszedem a ruhákat és főzök. Mosogatás közösen. Nyugodtan mondd meg neki, hogy nagyfiú már, meg tudja maga is csinálni. De én a helyedben dobnám, később csak rosszabb lesz. 25/N

2016. máj. 2. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Bejárónő vagy barátnő kell neki?

Mert az előbbi pénzbe kerül, az utóbbi meg nem takarítani jár hozzá.

Ő meg megy át hozzád füvet nyírni, falat festeni, zárat szerelni. Nem?

2016. máj. 2. 17:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Úristen mekkora tapló a barátod... ez miért is lenne a te dolgod? Ha ott lennél 1 napot is, akkor se lenne a te dolgod.. omg.. hogy élhetnek ilyen emberek a földön... valami nagyon nem százas nála..
2016. máj. 2. 17:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is megkérdezném, hogy mennyit fizetne érte.
2016. máj. 2. 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:
se most,se később nem kell csinálnod a házimunkát NEKI max. ha már össze vagytok házasodva de akkor is csak a felét... nem bejárónő vagy hanem a barátnője
2016. máj. 2. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!