Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is már most nekem kellene csinálni a házimunkát? N/22
Akkor se neked kéne, ha együtt élnétek.
Akkor mindkettőtöknek kéne fele-fele arányban.
Őszintén? 5 hónap még nem sok idő..nálam itt érne véget ez a kapcsolat. Egyszer ilyet mond, oké. Másodszor ilyet mond..5 hónap alatt.. Szakítás.
Még ott sem élsz, de már cselédnek hisz téged. Ha ott élnél sem CSAK a te kötelességed lenne. Most mondom neked, hogy egy ujját nem mozdítaná, ha vele élnél. Semmiben nem segítene.
Ha ott laknál, akkor is kettőtök dolga lenne.
Szerintem keress másik barátot, ha ő ezt komolyan gondolja.
Amíg nem voltatok együtt ki mosott/főzött rá? :D
Amúgy abszolut nem neked kéne csinálni, sőt, ha együtt élnétek sem. Akkor fele-fele. Párommal együttélünk, megosztunk mindent, általában ő mos, terehet és felmos, én porszívózok, beszedem a ruhákat és főzök. Mosogatás közösen. Nyugodtan mondd meg neki, hogy nagyfiú már, meg tudja maga is csinálni. De én a helyedben dobnám, később csak rosszabb lesz. 25/N
Bejárónő vagy barátnő kell neki?
Mert az előbbi pénzbe kerül, az utóbbi meg nem takarítani jár hozzá.
Ő meg megy át hozzád füvet nyírni, falat festeni, zárat szerelni. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!