1/5 anonim válasza:
Én nem vagyok nő, de ki szereti a házimunkát? Nálunk fel van osztva, mindenki egyenlő részt vállal, nincs olyan nálunk, hogy ez női vagy férfi munka, mindent meg kell csinálni mindenkinek.
3/5 anonim válasza:
Nem. A rendet viszont szeretem és azt is, ha a saját magam által főzött kaját eszem. Valamit valamiért.
4/5 anonim válasza:
Nem szeretek. (Bár ha a sütés-főzés házimunka, azt szeretem, csak mosogatni ne kéne utána...)
5/5 anonim válasza:
Ami azt illeti nekem nincs vele bajom.
Vna mosogatógép, mosógép, szárítógép, robotporszívó.
Amit még csinálni kell az a felmosás, fürdő-wc takarítása - ezek nem a szívem csücskei.
Főzni, sütni nagyon szeretek én is és a férjem is.
A ruhák pakolása, szétválogatása, törölközők, ágyneműk, stb. elpakolása a szárítás után - ezt szeretem csinálni nagyon, imádom a friss, puha textíliákat :)
A kertben meg gazolni, füvet nyírni, bokrokat nyírni hát... füvet nyírni a férjem szeret, a többit meg muszáj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!