Melyik házimunkát szereted csinálni? Miért?
főzés...
mosogatni viszont már nem annyira:D
virágokat gondozgatni is szeretek
rendezkedés. :)
olyan jó látni, amikor rend lesz a polcon. kidobom a szemetet, a régi kacatokat, vagy elajándékozom. tkp. helyet csinálok az új kacatoknak :)
szeretek porszívózni (minden nap szoktam :)
mosogatás is elmegy.
mosás, teregetés (mert jó illat lesz :)
sütés,főzés
mosás és teregetés-pláne ha jó az idő,imádom a madarak csiripelését hallgatni :)
kertészkedés :)
hmmm hát érdekes mert attól függ milyen kedvem van mindig mást... van mikor mosogatni, van mikor vasalni, van mikor hajtogatni, de pakolni soha, és teregetni midnig!!!ű
De talán azért mert tudom hogy tiszta a ruha és annyira szeretem a tisztaságot annyira jó érzés hogy tiszta ruhát teregetem előbb még piszkos volt és a gépből kivéve már ragyogóan tiszta hmh:)))))))és talán azért,mert én mikor teregetek vákfára tereget sok ruhát még pólót is, ésha megszárad akkor össze sem kell hajtogatnom mert sok a helyem ilyen válfás dolgoknak és mehet a szekrénybe hajtogatás nélkül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!