Melyik házimunkát utálod a legjobban, és miért?
Figyelt kérdés
Én az ablakpucolást.2011. márc. 6. 09:14
1/15 anonim válasza:
A mosogatást.
Soha nem ér véget, még csak törlöm a kezem, de máris előállít a család újabb 6 koszos edényt.
:(
Szerencsére a férjem is mosogat, és lassan a gyerek is feléri a mosogatót. ;) Már alig várom...
2/15 anonim válasza:
3 pici gyerekem van, én az apró zoknik párosítását, mert párosan teregetek. na meg a bugyik igazítása vizesen, h ne legyen gyűrött.
3/15 anonim válasza:
Ablakpucolás, törölgetés - mert pepecs meló.
4/15 anonim válasza:
A vécépucolást. Nem is a csészével van bajom, hanem az ülőke aljával, nagyon büdös, ha nincs letakarítva, és elég gusztustalan takarítani.
5/15 anonim válasza:
mosogatás!Szinte fizikai rosszulét fog el ha mosogatnom kell!
6/15 anonim válasza:
Mosogatás!
Érdekes, én szeretek WC-t pucolni. :) Olyan szép, amikor tiszta.
7/15 anonim válasza:
Ez a mosogatásra is igaz :) Csak az nem olyan büdös. Bár az is tény, hogy nálunk a lakótársak valami elképesztően igénytelenek, talán ha csak magunk lennénk, akkor nem lenne ennyire vészes.
8/15 anonim válasza:
én a vasalást. rettentő unalmasnak találom és nincs akkora eredmény a végén mint pl. a kül. takarításoknál.
9/15 anonim válasza:
Mosogatas tenyleg peppec munka:)
10/15 anonim válasza:
Mosogatás , felmosás. Anyám valahogy mindig rám sózza a 2 legrosszabb házimunkát. Utálok koszos kajadarabos edényekhez nyúlkálni, a felmosás meg uncsi és fáj a hátam a hajolgatástól( anyám csak ronggyal engedi hogy takarítsak,nyél nélkül. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!