Nem szeretek takaritani. Szerintetek milyen házimunkát végezzek?
:)
am ugy értem hogy segitsek zsebpénz miatt
Zsebpénzt kapsz,mert takarítasz otthon?
Nálunk pénz nélkül is működött,hogy mindenki kiveszi a részét a házimunkából.Pedig senki sem szereti.
A felmosás-portörlés-porszívózás-féléket? Mosogatás esetleg? Én azt jobban szeretem.
Ezen kívül szemét kivitele, teregetés, mosás (már amit mosógépben nem lehet), vasalás, ha van - kerti munkák, ahol rendetlenség van rendet raksz.
De ahogy mondták, a vásárlás-főzés is házimunka, azok élvezhetőbbek, mint a porszívózás.
A takarításban is vannak jobb dolgok, pl. porszívózni nem szeretek, a bútorokat bútortisztító habbal szívesebben bedörzsölöm. Attól jó illat lesz és nem is leszek koszos, mintha a piszkos kinti párkányokat mosnám le.
Uramisten!
Fizetnek azért, hogy a saját piszkodat eltakarítsd? Te, szólj már anyádéknak, megyek én is.
Hát az már valami!
Tehát utálsz takarítani, nem is tudod elmondani mennyire. De 100 ft-ért megteszed.
Hát igen, mindenkinek meg van az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!