Kismamák! Ti hogy birjatok a hazimunkat? Ugy értem mennyit birtok csinálni egy nap? 31 hkm
Figyelt kérdés
A 31. Hetben vagyok es nem igazan boldogulok a hazimunkaval. Mindig tobbet szeretnek csinalni mint amennyit meg birok. Es ez nagyon idegesit. Sajnos egyedul vagyok a parommal aki keveset van itthon napkozben es minden teljesen ram harul....fozes mosas takaritas...fozni meg birok de takaritani mar nem mindig marad erom...vagy csak lassacskan...ugy ha kozben pihenek is. Mindig el tervezem hogy ezt is azt is meg amazt is meg csinalom de aztan soha nem sikerul megse....Ti hogy vagytok? Birtok mindnet ugyanugy?2014. szept. 7. 08:37
1/10 anonim válasza:
Én abszolút jól bírtam. Dolgoztam, és mellett vezettem a háztartást, és mivel még volt egy-két dolog hátra a lakásfelújításból, abban is segítettem. Szerencsém volt, mert azt leszámítva, hogy terhességi cukros voltam, és eszméletlen mód vizesedtem, nem volt semmi gondom. Kicsit aluszékonyabb voltam, de erőt vettem magamon. Ha viszont érzed, hogy fáradt vagy, pihenj, nem kell mindent egy szusszal megcsinálni, ha nem bírod, annyit nem ér a tiszta lakás, hogy szenvedj.
2/10 anonim válasza:
en az utolso hetekben ket naponta kitakaritottam - mondvan nem lehet tudni mikor erkezik a.baba. emellett napi 2 orat toltottem.kerti.munkaval illetve.minden masnao főzes. azt javaslon, hogy amit birsz azt csinald meg most, akár ablak pucolas, hütő takaritas stb. mert az első pár hétben szó szerint szaladni fog a lakas, semmire se lesz idő, főleg ha a te babod ia csak napi 8 orat alszik majd mint az enyem :)
3/10 anonim válasza:
Én 32 hetes vagyok, de én is nehezebben bírom. Az elején volt egy olyan időszakom, hogy még az ágyazás is úgy kifárasztott, hogy szó szerint le kellett ülnöm "lihegni" utána. A középidő tök jó volt, mindenre volt energiám.
Most sajnos újra előjött nálam ez a "hirtelen nagyon elfáradok" időszak, ilyenkor ver a szívem ezerrel, és felmegy a pulzusom. Hajolgatni is nagyon nehezemre esik. Plusz még van egy majdnem 3 éves kisfiam, néha alig győzök menni utána, ha kimegyünk az utcára mondjuk bicajozni, mert hirtelen nagyon el tudok fáradni, és úgy fújtatok mint egy gőzmozdony.
4/10 anonim válasza:
Én most vagyok a 39. hétben és érdekes, de most van a legtöbb energiám. Itthon mindent megtudok csinálni, sokat tudok sétálni is. pedig féltem a végétől, mindenki azt mondta, hogy a 30. héttől lesz az igazán terhes érzés, de én most jobban érzem magam, több energiám is van. Mindenki máshogy viseli.
5/10 Babeli Zurzavar válasza:
nekem 2,5 eves es 11 hos gyerekeim vannak, es jelentem, hogy ez az erzes a tehessegek utan is megmaradt:-):-) de sajnos mivel nem csinalja meg senki helyettunk, kenytelenek vagyunk erotvenni magunkon. mondjuk terhesem leadtam az igenyeimbol. nem kell minden nap patyolat tisztava tenni a lakasod, csinald ugy, hogy Te jol erezd benne magad! egyebkent jobb ha felkeszulsz, szules utan sem feltetlenul jon vissza az eletenergia, ilketve ha vissza is jon, azt nem biztos hogy a takaritasban szeretned elhasznalni! es az nem tartom igaznak hogy a szules utan feltetlenul szalad a lakas...az elso utan annyi idom volt, hogy suvickoltam, rendet raktam, a csalad csodajara jart milyen patent rend van...ez tartott egeszen a 2.gyerekig...azota tenyleg szalad s lakas!
6/10 A kérdező kommentje:
Uhh hat jo nektek hogy ilyen jol birjatok :) Nekem elso babam lessz.
2014. szept. 7. 18:49
7/10 A kérdező kommentje:
Konkretan nem szo szerint a faratsag a gondom hanem az hogy vagy be kemnyedik es erzem hogy ra kell pihenni vagy peldaul tegnap a derekam akart olyan szinten le szakadni hogy abba kellett hagynom.
2014. szept. 7. 18:50
8/10 A kérdező kommentje:
Nincs nagy hasam de eszmeletlen kenyelmetlen...Pedig pont most szertenek bele huzni a tennivalokba hogy mire jon a baba minden patent legyen..
2014. szept. 7. 18:50
9/10 anonim válasza:
Én a 29. héten vagyok, még jól bírok mindent. Építkezünk... Fát hordtam, fűnyírózok még most is, biciklizek, sokat tornázom. Talán ezért is bírom még, edzésben vagyok... Nincs nagy hasam, de már nekem is kényelmetlen, főleg éjjel, nem igazán tudok aludni már. Pedig még egy csomó munkám van a kertben. Az elmúlt hónapokban egyszer sem pihentem le napközben, max. fél órára.A párom külföldön van, csak hétvégén jön haza, amit tudok megcsinálok... Dolgozni már nem járok, veszélyes munkakörben dolgoztam.Első baba lesz.
10/10 anonim válasza:
TulaJdonképpen beosztom mgamnak,hogy mit csinálok meg az adott napon. Egy nap egy szobára futja az erőmből, mosogatok, főzök. Ja és a 2 bejárós kutyusunk miatt az egész alsó szintet söpröm minden nap. A konyhakövet rendszeresen mosom. Az alváshiány a legmegeröltetőbb, meg néha keményedek, akkor lepihenek. De koránt sincs annyi energiám mint a1- 2. trimeszterben. A hajlongás egyáltalán nem megy, ha hajolgatnom kell, azt igyekszem máshogy megoldani. Bár a kutyagumit a kertben a férjem szedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!