Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is már most nekem kellene csinálni a házimunkát? N/22
Ezt én redflagnek veszem. Bejáró nőt akar maga mellé vagy takkernénit?
Volt egy ilyen palim, velem akart mindent csináltatni miután összeköltöztünk, mert otthon anyuci megcsinálta neki "és a nő feladata az, hogy kiszolgálja a férfit. Mosson, főzzön, takarítson a férfira". Elvárta, h minden nap munka után főzzek neki, és estére már más legyen a kaja, mert ő egy nap kétszer ugyanazt nem eszi meg. Utána legyen elmosogatva és feltakarítva.
Aha... Ha ennyire hagyományosan veszi a háztartásbeliséget a nőtől, akkor keressen annyit, hogy eltartson engem, hogy otthon maradhassak és főzhessek neki A és B menüt... Mert ő dolgozik és utána pihi, meg még legyen szex, én meg dolgozom melóban, otthon és utána még legyen szex is... ahhhhaaaaa... Később közölte velem, ha gyerekünk lesz, én fogok felkelni hozzá, ő ugyan nem. Mert? Nincs annak a gyereknek apja???
Bocs, hosszúra nyúlt, de a vége az lett, h én dobtam a palit, mert csak rosszabb lett (nem csak ezen a téren). Voltam olyan hülye, h ezeket a redflageket elhessegettem. Ma már tudom, ott kellett volna hagynom idejekorán és nem pazarolni az időmet. Neked is ezt ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!