Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is már most nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is már most nekem kellene csinálni a házimunkát? N/22

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt a párommal, én még a szüleimmel lakok ő pedig már magában. Már másodjára hozta fel, hogy nem igaz, hogy nem tudok nála kimosni, kitakarítani, főzni stb. Én még úgy, hogy nem lakok ott nem érzem úgy, hogy nekem kellene főleg, hogy alig vagyok ott. Ha egy napig ott lennék egyfolytában az persze másabb lenne de így, hogy egy héten ott vagyok 2-3 órát nem hiszem, hogy nekem kellene.

2016. máj. 2. 17:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én redflagnek veszem. Bejáró nőt akar maga mellé vagy takkernénit?

Volt egy ilyen palim, velem akart mindent csináltatni miután összeköltöztünk, mert otthon anyuci megcsinálta neki "és a nő feladata az, hogy kiszolgálja a férfit. Mosson, főzzön, takarítson a férfira". Elvárta, h minden nap munka után főzzek neki, és estére már más legyen a kaja, mert ő egy nap kétszer ugyanazt nem eszi meg. Utána legyen elmosogatva és feltakarítva.

Aha... Ha ennyire hagyományosan veszi a háztartásbeliséget a nőtől, akkor keressen annyit, hogy eltartson engem, hogy otthon maradhassak és főzhessek neki A és B menüt... Mert ő dolgozik és utána pihi, meg még legyen szex, én meg dolgozom melóban, otthon és utána még legyen szex is... ahhhhaaaaa... Később közölte velem, ha gyerekünk lesz, én fogok felkelni hozzá, ő ugyan nem. Mert? Nincs annak a gyereknek apja???

Bocs, hosszúra nyúlt, de a vége az lett, h én dobtam a palit, mert csak rosszabb lett (nem csak ezen a téren). Voltam olyan hülye, h ezeket a redflageket elhessegettem. Ma már tudom, ott kellett volna hagynom idejekorán és nem pazarolni az időmet. Neked is ezt ajánlom!

2016. máj. 2. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!