Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csóró egyetemista srácként fent lehet tartani egy párkapcsolatot?
Azt nem mondanám,hogy szegény vagyok mint a templom egere,mivel diákmunkával összehoztam egy kis pénzt.
Az egyetemet most szeptemberben fogom kezdeni és nem lesz mindig arra pénzem,hogy ide-oda elvigyem a lányt,de néha azért nem árt.
Nem a pénz számít a nőknél elsősorban,szóval igen fent lehet tartani. Ha jóképűnek születtél,akkor kb. még el is tartanak a nők,ha akarod...
24/F
Áááá, esélytelen, az országban egyetlen egyetemistának sincs párkapcsolata, csak a tehetősöknek. De tényleg. Csak apuci gazdag pici fiának akad párkapcsolata, az ÖSSZES többi egyetemista meg magányra van ítéltetve, amíg nincs rendesen fizető 40 órás munkahelye.
Egyetemen vagyok, átlagban az emberek 80%-a párkapcsolatban. Az ismerettségi körömben az arány gyakorlatilag 99%. Valahogy mindenki megoldja. És pedig egyikük sem egy gazdag valaki :)
Én az egyetemen pont a fordítottját látom és tapasztalom,ismerősi körben is. Kb. 10%-nak van kapcsolata,a többi csak úgy van és létezik....
24/F
Elsősorban azért jársz egyetemre, hogy tanulj, nem pedig szórakozásból, közben a szülők otthon sok mindenről lemondanak a tanulásod miatt. Nem azt mondom, hogy sikeres vizsgák után nem menjen el az ember sehová sem. (Szinte akkor kötelező.)
A diákmunka ugyan hoz pénzt, de energiát is kivesz. El kell döntened, ezt a 3 évet sikeresen elvégzed, vagy mulatozol és bukdácsolsz, fizetsz az utóvizsgákért.
A barátnőd is megérti ezt. Közösen összedobjátok alkalmanként a mulatozás költségét. Persze, azért öltözködni is kell jobban, ha mulatozni szándékozol.
Ismerek olyat, aki reggel 4 órakor kell és vonatozik 100 km-t, hogy Pestre berérjen, majd késő este ér haza. (Ez az illető el akarja végezni az egyetemet. Ezért lemond a mulatozásról. De olyat is ismerek, aki már 8 éve jár, a mulatozásai miatt áttették önköltségesre, mert nem hozta a "normákat" és a mai napig sem fejezte be. Persze, párkapocsolatban él alkalmanként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!