Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkretehet az egy párkapcsolatot, ha legalább az egyik felet zavarja, hogy a nő magasabb mint a férfi?
Na ez egy igen-igen hülye kérdés volt. :D
Ha az egyiket zavarná, nem jönnének össze.
Igen, ha csak részben tudja a másikat elfogadni, az tönkre fogja tenni a kapcsolatot.
Egy jó kapcsolathoz nem kell, hogy a másik minden tulajdonsága tetsszen. Viszont ha valamit nem tud elfogadni, akkor más téren akármennyire is tetszik neki az illető, hosszabb távon abból nem lehet normális kapcsolat.
Amikor még esélyt se adott,de már látta,v először találkozott vele,tudta, hogy ő neki nem ez az ideál. Mégis azt hitte,meg tudja magát győzni az ellenkezőjéről.Elindul a kapcsolat,és csak rosszabb lesz. Szóval,aki elsőre ezen nem tud túllépni,az bele se kezdjen!
Majd lesz valahogy,meg majd jobb lesz felfogással nem szabad kapcsolatba belemenni!
Szerintem tönkretehet igen.
Volt ilyen kapcsolatom, tönkre is ment. Bár nálunk pont fordítva volt, mint a példádban: nem engem zavart, hogy magasabb vagyok, hanem az exemnek lett kisebbségi komplexusa. Sose mondta ki, állítása szerint nem zavarta, de a végére odáig fajult, hogy megcsókolni, a kezemet megfogni se volt hajlandó séta közben, mert milyen hülyén néz már ki.
Azóta minden nője max 150 centi :D
Nekem nem volt gond, de az exem egy idő után heti szinten legalább 4-5x megemlítette, hogy milyen alacsony, meg folyton a magassága miatt rinyált, hát ott kiszerettem belőle.
Addig szerelemmel szerettem, vigyorogtam, ha rám nézett, stb., aztán addig panaszkodott, hogy elkezdtem valóban gáznak érezni őt, de nem a magassága miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!