Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csóró egyetemista srácként fent lehet tartani egy párkapcsolatot?
Azt nem mondanám,hogy szegény vagyok mint a templom egere,mivel diákmunkával összehoztam egy kis pénzt.
Az egyetemet most szeptemberben fogom kezdeni és nem lesz mindig arra pénzem,hogy ide-oda elvigyem a lányt,de néha azért nem árt.
Azért nem azt jelenti,hogy híd alatt csövezek,inkább spórolok és nem adok ki 100ezreket egy telóra.
Ha minden jól megy akkor a nyári melóval a mostani spórolt pénzem mellé összegyűjthetek összesen vagy 300ezer Ft-ot,plusz remélem kapok az egyetemen majd ösztöndíjat.
De az egyetem is pénzbe kerül,plusz a vizsgák,ha nem úgy sikerül.
Szóval nem költhetek el minden héten egy szórakozóhelyen súlyos ezreket,de azért annyira nem vagyok szegény,hogy egész nap otthon üljünk és a falat bámuljuk.
Csóró egyetemi októként is fent lehet...
Egy rendes kapcsolatban a pénznek nincs olyan túl nagy jelentősége... s ne került el az "ápolt szép lányokat" se (ahogy itt valaki tanácsolta) egy részük szintén csóró..
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!