Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig gyászol a feleségem?
Szerintem is szükség lenne rá. Még nem mondtam neki konkrétan, de céloztam, rá hogy szerintem valahol nem jól müködik a kapcsolatunk, és talán segitségre szorulunk. Találjátok ki mit válaszolt...
Az úr majd mindent rendbehoz, vagy valami ilyesmit mondott
Nézd viszont kérdés hogy te ezzel az egész helyzettel tudsz, akarsz e együtt élni?
Ha nem, akkor muszáj lesz valamerre elindulni és megoldást keresni rá, mert ok az úr rendbe hozza ha akarja, de addig te szívsz.
Amúgy hány évesek vagytok?
Őszintén sajnálom, hogy segíteni nem tudok, csak elmondani, hogy szerintem mi történt. Talán 25-30 éve olvastam egy tanulmányt. Arról szólt, hogy hőtérképet készítettek vallásos és ateista emberek agyáról. Azt találták, hogy vallásos emberek agyának egy bizonyos pontja melegebb, mint az ateistáké. Ezért ők teljesen kézzelfogható tényként kezelik isten létezését.
Miért mesélem ezt el? A gyász (noha a szívünk táján érzünk fájdalmat) valójában rendkívül bonyolult biokémiai folyamatokkal az agyban játszódik le. Egyes területek hajszálerei kitágulnak, más területek erei szűkülnek a gyász fázisaitól függően. Feltehető, hogy a "hitközpont" hőmérséklete ezáltal megváltozott, ezzel pedig nem sok mindent lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!