Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még mindig gyászol a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig gyászol a feleségem?

Figyelt kérdés
9éve vagyunk együtt, és 3éve házasok. Minden szép és jó volt egész addig amig a feleségem édesapja elhúnyt. Mindez már több mint 2éve történt, de a párom azóta sem tudta kiheverni. Nagyon szoros volt az apa-lánya kapcsolat, és ez megviselte. Olyannyira, hogy azóta nemis szeretkeztünk egyáltalán. Persze eleite nemis próbálkoztam, de mostámr 2év után szerintem ideje lenne túltennie magát rajta. Utolsó közeledésemet is elutasitotta, mondván hogy fáj a feje meg stb, és hogy megint eszébe jutott az édesapja. Csak én tartom ezt furcsának, velem van a baj?

2016. júl. 12. 08:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Szerintem is szükség lenne rá. Még nem mondtam neki konkrétan, de céloztam, rá hogy szerintem valahol nem jól müködik a kapcsolatunk, és talán segitségre szorulunk. Találjátok ki mit válaszolt...

Az úr majd mindent rendbehoz, vagy valami ilyesmit mondott

2016. júl. 12. 10:34
 22/26 anonim ***** válasza:

Nézd viszont kérdés hogy te ezzel az egész helyzettel tudsz, akarsz e együtt élni?

Ha nem, akkor muszáj lesz valamerre elindulni és megoldást keresni rá, mert ok az úr rendbe hozza ha akarja, de addig te szívsz.

Amúgy hány évesek vagytok?

2016. júl. 12. 10:37
 23/26 anonim ***** válasza:
86%
Jajj, menekülj!! A szektásoknál nincs rosszabb! Tapasztalat!
2016. júl. 12. 13:35
 24/26 anonim ***** válasza:
Nézd, én empatikus vagyok + nekem is meghalt édesapám, szóval jól ismerem a gyászt is, de még így is azt mondom, hogy az állapot, amiben a feleséged van, túlmutat a normalitáson. Vallási marhaságokba való menekülés helyett egy jó pszichológus kellene neki...
2016. júl. 12. 18:11
 25/26 anonim ***** válasza:
62%

Őszintén sajnálom, hogy segíteni nem tudok, csak elmondani, hogy szerintem mi történt. Talán 25-30 éve olvastam egy tanulmányt. Arról szólt, hogy hőtérképet készítettek vallásos és ateista emberek agyáról. Azt találták, hogy vallásos emberek agyának egy bizonyos pontja melegebb, mint az ateistáké. Ezért ők teljesen kézzelfogható tényként kezelik isten létezését.

Miért mesélem ezt el? A gyász (noha a szívünk táján érzünk fájdalmat) valójában rendkívül bonyolult biokémiai folyamatokkal az agyban játszódik le. Egyes területek hajszálerei kitágulnak, más területek erei szűkülnek a gyász fázisaitól függően. Feltehető, hogy a "hitközpont" hőmérséklete ezáltal megváltozott, ezzel pedig nem sok mindent lehet csinálni.

2016. júl. 12. 18:40
 26/26 anonim ***** válasza:
72%
ez jobb nemlessz.én lelépnék .
2016. júl. 15. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!