Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még mindig gyászol a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig gyászol a feleségem?

Figyelt kérdés
9éve vagyunk együtt, és 3éve házasok. Minden szép és jó volt egész addig amig a feleségem édesapja elhúnyt. Mindez már több mint 2éve történt, de a párom azóta sem tudta kiheverni. Nagyon szoros volt az apa-lánya kapcsolat, és ez megviselte. Olyannyira, hogy azóta nemis szeretkeztünk egyáltalán. Persze eleite nemis próbálkoztam, de mostámr 2év után szerintem ideje lenne túltennie magát rajta. Utolsó közeledésemet is elutasitotta, mondván hogy fáj a feje meg stb, és hogy megint eszébe jutott az édesapja. Csak én tartom ezt furcsának, velem van a baj?

2016. júl. 12. 08:06
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
hetediknek : persze, hogy szeretem. te valamit nagyon csúnyán félre értettél. Mégis ki az aki szidalmazza, ráadásul csoportosan? Ha nemis tudok rajta segiteni, azzal, hogy itt feltettem ezt a kérdést, de ártáni biztos nem ártok neki. Mégis milyen alapon itélkezel iyen faxságokkal?
2016. júl. 12. 08:38
 12/26 anonim ***** válasza:
16%

Vallas nem baj

Mond neki a biblia irja szexelni kell a ferjeddel ,, ne tartoztassatok meg magatokat egymastol,, tehat mindkettotok kotelessege a rendszeres szex egymassal.

Azt is irja az ige szeressen teged es ne busuljon a holtakon hanem eljen

2016. júl. 12. 08:47
 13/26 anonim ***** válasza:
Mégis mi okos volt rá hogy ne kezdeményezd a szexet a gyász időszakában? Ő kérte talán?
2016. júl. 12. 09:03
 14/26 anonim ***** válasza:
24%
Csak az első oldalon ketten nevezték hűtlennek a feleséged. Szerinted? Mert ha az én férjemre mondana valaki ilyet, csak azért, mert mélyen gyászol, gatyába ráznám! Hát erről beszélek! És úgy fest, egyedül engem érintett meg, hogy egy ilyen fájdalommal élő nőt ismeretlenül is sértenek! Szomorú.
2016. júl. 12. 09:35
 15/26 A kérdező kommentje:
szomorú bizony, főleg az ahogyan felfogod.
2016. júl. 12. 09:44
 16/26 Bence_ ***** válasza:

Szakember!

Előtte biztosan jó volt neki a kapcsolatotok?

2016. júl. 12. 10:00
 17/26 A kérdező kommentje:
igen, jó volt. most sem nevezném rossznak, csak már kezdem úgy érezni, hogy egy apácával élek együtt, nem egy nővel.
2016. júl. 12. 10:03
 18/26 anonim ***** válasza:

Azért ez egy névtelen oldal, feltett a kérdező egy kérdést, amire szeretett volna véleményeket hallani/olvasni. Ha valakinek az a véleménye hogy esetleg megcsalásról is lehet szó, miért tartozna ez a szidalmazás körébe. Nem hiszem hogy itteni vélemények alapján fogja a feleségét szereti vagy sem.

A kérdésre válaszolva nekem az a véleményem, hogy a gyász nehéz dolog, van aki tudja segítség nélkül is kezelni, van aki nem. Viszont szerintem 10 éves kapcsolattal a hátam mögött, el tudom képzelni hogy abban a 2 évben a szex hiányát és a gyászt félretéve valószínűleg hanyagoltátok a kapcsolatot.

Vannak nagyon jó pszichológusok, akik tényleg tudnak segíteni feldolgozni a gyászt és kicsit segíteni hogy a kapcsolatotokat ez ennél jobban ne viselje meg, sőt rávilágítani akár arra is hogy az édesapja halálán túl mi az ami nála vagy esetleg nálad akadálya lehet annak, hogy nem olyan a kapcsolat ami mindkettőtöknek megfelel.

A vallásosság egy dolog, valószínűleg abba próbál kapaszkodni, amivel nincs gond.

Beszélgess vele, mondd el hogy mit érzel, kérdezd meg hogy ő mit érez, mit gondol. Igen is beszélgetni kell a szexuális életetekről is, amiről nyilván neki is van egy elképzelése és neked is. Baromi nehéz, de ha valóban az édesapja elvesztése az oka, akkor az a része tényleg nem teljesen normális hogy emiatt megromlik a kapcsolatotok.

2016. júl. 12. 10:04
 19/26 A kérdező kommentje:
Én mindig is ateista voltam, és ezt ő is tudta. Ezzel egész mostanáig nemis volt baj, nem ütköztek a vallási nézeteink. De hogy mostában mindig a jézus témával jön amit szörnyen unok, finoman megmondtam neki, hogy hagyja már békén a szenteket, nem kell őket minden mondatban emlegetni, mert nem érdekelnek. Errefel azzal vágott vissza, hogy csalódott bennem, és hitetlenként a pokolra kerülök meg stb... Az ilyesmire hogyan kell reagálni?
2016. júl. 12. 10:23
 20/26 anonim ***** válasza:

Sok sok beszélgetéssel. Én megpróbálnám megérteni először őt, mivel szintén ateistának tartom magam, akármennyire is távol álljon tőlem, de simán megkérném hogy mondja el hogy mi az ami miatt ennyire a vallás felé fordult, mit talált meg benne, és próbálnám először megérteni. Aztán mivel nehéz lenne, biztos hogy elmondanám hogy ez nekem miért nem megfelelő állapot. És gondolom nem az hogy vallásos vagy imádkozik, hanem hogy más, mint az a nő akit elvettél.

Foglalkozzatok vele, mert erre könnyen rámehet a házasságotok, amit úgy értek hogy pl te rámész lelkileg.

De tényleg, nem gondoltatok rá hogy szakemberhez forduljatok?

2016. júl. 12. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!