Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim harmadiknak beszervezett egy nőt, de megtörtem. Mit csináljak?
Ugy tűnik nekem, mintha a barátod annyira ráderöltette volna ezt a dolgot, hogy te akaratod ellenére, unszolásra mentél bele attól tartva nehogy elveszítsd őt. Ez már így rég rossz!
Most meg már nem mered lemondani, mert félsz hogy ő mit fog szolni.
Könyörgöm állj már a sarkadra és mondd meg neki, hogy neked ez nem megy!
Ha szeret akkor tiszteletbe fogja tartani a döntésedet, nem vagy köteles ebbe belemenni azért mert már "meglett beszélve".
Ebbe neked is van döntésed és beleszólásod, a hármas csak úgy működik ha mindenkinek jól esik. Bár én személyszerint elég abnormálisnak tartom egy kapcsolatban.
De most komolyan, mibol all egy 10 eves kapvsolatban odaallni es elmondani, h bocs nagyon sajnalod de te meggondoltad magad es nem szeretned ezt az egeszet es az egeszet mar banod, mert hulye otlet volt?
Ugye, nem all semmibol erre lehet h azt mondja, h oke sajnalja, megerti es lefujja az egeszet, vagy azt h nem erdekli o akkor is megeli a dolgot.
A lenyeg az, hogy beszelj vele, nehogymar belemenj egy dologba amihez semmi kedved momdvan nem akarod rombolni a hangulatat. Te most komolyan, 17 eves vagy?Akkor ne viselkedj ugy. Erted, ha en meggondolom magam barmibel kapcsolatban azt elmondom a ferjemnek, meghagyom neki a szabad dontes lehetoseget de nem utana mondom el, h nem is akartam a dolgot.
Adj neki lehetoseget arra, h visszamondja az egeszet mert lehet h nehezere esik majd, de ugy veli h te vagy a fontosabb es nem megy bele. Masreszt ha nem fekszetek le igy sokan egymassal akkor van egy tores egy ideig, de megoldhato, de ha megis csapatgyules lesz, az nem tores hanem szakadek lesz.
Persze almodozoni masokrol normalis is, meg szuper is de a realitas egeszen mas. En pl baromi szivesen csinalnam harmasban meg egy pasival de magamat ismerve blokkolnek, es az egeszet rossznak ereznem, a masik no verziot meg el sem tudom kepzelni, ergo nem csinalom, almodozas pedig oke:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!