Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim harmadiknak beszerveze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim harmadiknak beszervezett egy nőt, de megtörtem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Régóta beszélünk erről,hogy bevonunk egy harmadik személyt. Csakhogy mikor megláttam a lányt a full tökéletes testével,elkapott a féltékenység,és megtörtem. Imádom a párom,de most ezzel mintha kettévágta volna a kapcsolatunkat. Mikor még csak beszélgettünk róla,olyan egyszerűnek tünt minden.. Azt hittem még színesebbé is teszi kicsit a magánéletünket. Ehelyett pegig vérzik a szivem,és legszívesebben hagynám őket boldogan élni. Nem tudom elhinni,hogy a párom nem szeretne belé. Így utólag tudom hogy az egész egy ostobaság volt,mit csináljak? A szexre holnap kerül sor. A párom kedvét már nem csorbítom,essünk tul rajta,de én képtelen leszek ezekután már vele ugyanolyan kapcsolatot fenntartani vele. Ez pont olyan érzés,mintha lecserélne... Ha kiszállok, ugyanannyira fáj,szóval ez már lényegtelen. Mások hogy képesek elfogadni a harmadik személyt? Mit rontok el? Sosem voltam féltékeny.. Soha!

2016. júl. 11. 22:35
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez volt a gyenge próbálkozás..

Nem vagyok kockahasú, borostás, magas, izmos kreolbőrű és macho sem. Egy egyszerű lány vagyok.

2016. júl. 11. 23:27
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha megtörténne ha nem, én nem tudnám elfogadni,hogy a barátom rajtam kívül mást is megakar d-ugni, és tényleg képe s is lenne rá.

Most rossz, de biztosan rosszabb lenne,ha belemennél. Miért kínoznád mégjobban magad?

2016. júl. 11. 23:32
 23/38 anonim ***** válasza:
21%
Ja, akor innntől hihető a 90%-os, azt hittem ő a csaj. Akkor kamu lett volna.
2016. júl. 11. 23:32
 24/38 anonim ***** válasza:
73%
Ő izé, ebben az a legszebb fordulat, hogy én is lány vagyok.:)
2016. júl. 11. 23:35
 25/38 anonim ***** válasza:
0%

Ez így nem ér. A melegekre és a leszbikákra más szabályok vonatkoznak, mivel kevesen vagytok. Naná, hogy nincs más még fejben sem... Így könnyű!

2016. júl. 11. 23:38
 26/38 2*Sü ***** válasza:
100%

A történetet nem akarom kommentálni, hogy mennyire jó egy párkapcsolat, ha egy hármasban kell, hogy színessé tegye. A legtöbbször eleve nem jelent jót, de adott személyiségű embereknél végül is akár bele is férhet. Egy részletet kommentálnék csak igazából:

> Csakhogy mikor megláttam a lányt a full tökéletes testével,elkapott a féltékenység,és megtörtem.

Csakhogy valószínű millió számra vannak nálad tökéletesebb testű nők a világon. Valószínű a párod naponta lát jobb alakú, szebb nőket, mint te. Mégis veled van. Miért? Mert egy normális párkapcsolatban ez századrangú részletkérdés.

Én 39 éves férfi vagyok. Az utóbbi években némi túlsúlyt szedtem össze. Soha nem voltam szép, sem különösebben erős, sem különösebben bölcs. Mégis stabil, szoros párkapcsolatban élek, lassan 8 éve. Objektíven nézve a barátnőmnél is biztosan van jobb alakú, okosabb, szellemesebb, humorosabb nő. Bármilyen tulajdonságot nézve biztosan lehetne jobbat találni nála, valószínű akár egyetlen személyben összpontosítva is. Mégsem hagynám el. Miért? Mert őt így szeretem, ahogy van, minden hibájával, furcsaságával és minden erényével, gondolatával együtt. Ismerem, tudok az ő fejével gondolkodni, tudok örülni az örömének, és ezt érzem viszont is, ő is tud az én örömömnek örülni, akkor is, ha az adott dolog őt önmagában nem különösebben érdekli. Tudjuk egymást inspirálni, van miért felnéznünk egymásra. Most lehet, kissé nyálasan hangzik, de nehezebben tudnám körülírni, ő tulajdonképpen a részemmé vált.

A lényeg, hogy ne aggódj. Két eset van:

1. A történtek után is veled marad a párod, téged fog szeretni, veled akarja megosztani a napjait. Ez esetben valóban feleslegesen aggódsz.

2. Tényleg megtörik a kapcsolatotok, és mondjuk ő a másik lány mellett fog kikötni. De ez azt jelenti, hogy valami nem működött a kapcsolatotokban, édes hármas ide vagy oda, előbb-utóbb ez akkor is megtörténne, csak nem úgy és nem akkor. Ebben az esetben meg minél később történik meg, annál rosszabb, annál több elvesztegetett idő, annál kevesebb időt tölthetsz a következő, remélhetőleg már stabilabb alapon nyugvó párkapcsolatodban. (Bár ez javarészt rajtad is múlik, ha te megtörve érzed a kapcsolatotokat, ezt fogja érezni a párod is, a hangulatodból, viselkedésedből, és lehet, hogy te magad fogod tudtodon kívül tönkretenni kettőtök kapcsolatát.)

2016. júl. 11. 23:38
 27/38 anonim ***** válasza:

Kedves 46%-os ez nagyon nem igaz. :D

Elég furcsán látod a dolgokat, nem is tudod hogy mibe okoskodsz bele. Nem hiába vagy 46%-os.

Van kiről ábrándozni bőven a leszbikusoknak is, nem olyan kicsi ez a világ mint amilyennek te képzeled.

2016. júl. 11. 23:43
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

# 25

Remélem, hogy ezt te is érzed, hogy mennyire gyenge kifogás amit mondtál.

Tételezzük, fel, hogy hetero vagyok, attól még nem állhatok össze bárkivel, aki nekem megtetszik, mert lehet én neki nem jövök be, de ettől én még ábrándozhatok róla, kivánhatom nem? Most, hogy nem vagyok hetero ugyanúgy megkivánhatnék bárkit, max nem lenne belőle semmi, mert ő nem vevő rá. De nem zárja ki egyik a másikat.... Szóval érzed, hogy mekkora hülyeséget mondtál?

Sajnálom tényleg, hogy ennyire nehéz elképzelned, hogy lehet az ember annyira szerelmes, hogy ne kivánjon mást a párján kivűl.. Legyen az most bármilyen kapcsolat... Persze rohadt ritka ez manapság, igy talán érthető is..

2016. júl. 11. 23:48
 29/38 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésre is válaszoljak, mert kicsit szétoffoltam, ezért elnézést is kérdező.

Szóval te érzed, hogy neked mi férne bele a kapcsolatodba. Van akinél belefér egy 3. személy, van akinél ez már kizáró ok. De, ha ennyire zavar a dolog, akkor nagy valószinűséggel nem fog semmi jó kisülni belőle a végén, és ilyen érzésekkel, hogy mennyivel jobbnak, szebbnek látod a másik lányt egyenesen őrültség belemenni ebbe az egészbe. Gondold még ezt jól...

Az megint más dolog, hogy szerintem az már régen baj, ha a kapcsolat feldobásához egy 3. személyre van szükség. De, mint mondtam ez egyéni kérdés, hogy kinek mit vesz be a gyomra.

2016. júl. 11. 23:54
 30/38 anonim ***** válasza:
Szerintem a szexet mondd le, a szakítást / kapcsolat megjavítását meg majd kicsit később kezdjétek el, arra aludj még párat. De jobb nem lesz tőle, ha tényleg szexeltek hárman, a te érzéseiddel utána már tuti nem lesz menthető a kapcsolat, akkor meg akár már szakíthatnál is vele előtte... De ha lemondod, akkor még van esélyetek menteni.
2016. júl. 12. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!