Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim harmadiknak beszervezett egy nőt, de megtörtem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Régóta beszélünk erről,hogy bevonunk egy harmadik személyt. Csakhogy mikor megláttam a lányt a full tökéletes testével,elkapott a féltékenység,és megtörtem. Imádom a párom,de most ezzel mintha kettévágta volna a kapcsolatunkat. Mikor még csak beszélgettünk róla,olyan egyszerűnek tünt minden.. Azt hittem még színesebbé is teszi kicsit a magánéletünket. Ehelyett pegig vérzik a szivem,és legszívesebben hagynám őket boldogan élni. Nem tudom elhinni,hogy a párom nem szeretne belé. Így utólag tudom hogy az egész egy ostobaság volt,mit csináljak? A szexre holnap kerül sor. A párom kedvét már nem csorbítom,essünk tul rajta,de én képtelen leszek ezekután már vele ugyanolyan kapcsolatot fenntartani vele. Ez pont olyan érzés,mintha lecserélne... Ha kiszállok, ugyanannyira fáj,szóval ez már lényegtelen. Mások hogy képesek elfogadni a harmadik személyt? Mit rontok el? Sosem voltam féltékeny.. Soha!2016. júl. 11. 22:35
11/38 anonim válasza:
Én még sosem ábrándoztam másról a páromon kivűl, pedig jó pár éve vele vagyok. Akkor én nem vagyok normális?
13/38 anonim válasza:
Én így nemis akarok egy barátnőt ha mellettem másokról ábrándozik, akkor leszek egy tökéletes külsejü pali aki kihasználja őket.
14/38 anonim válasza:
#12 nem kamu, én sem ábrándoztam másról csak 11-esről.
Sajnálom, hogy neked nincs ilyen kapcsolatod.
15/38 anonim válasza:
# 12
Te már csak tudod, hogy nekem mi jár a fejemben.
Egyszerűen megismertem és annyira szeretem, hogy nekem megszűnt a külvilág ilyen szempontból, mondhatjuk, hogy mindenki másra aszexuális lettem. De hát szar ügy, ha ezt ennyire nehéz elképzelni, de nem mindig csak magadból kellene kiindulnod.:)
16/38 anonim válasza:
Aki őszintén belemegy az ilyesmibe, az úgy fogadja el, hogy megbízik a párjában, hogy az is csak egy kalandnak fogja fel, gondolom. Mások meg sehogy nem fogadják el, mert nem mennek bele. Amit te csinálsz, azt a retardáltak csinálják.
17/38 anonim válasza:
Előző: Nagyon gyenge próbálkozás.
18/38 anonim válasza:
*előző helyett #14-es csak akkor még az volt az előző.
19/38 anonim válasza:
Az úgy nem ér, hogy a barátod kockahasú, magas, izmos, kreol bőrű, borostás, macho meg minden.
20/38 anonim válasza:
Amúgy tényleg a 88 százalékos a párom.:) Nem hazugság.:D
De a leirásod nagyon nem hasonlít, sőt túlságosan távoli.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!