Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak a harmadiknak vagy sem?
Valamit tenned kell.Találkozz személyesen a felszarvazott pasival és beszéljétek meg mi történt veletek,végül is egy cipőben jártok.
Ha levelet írsz az nagyon úgy tűnhet mintha bosszúhadjáratot folytatnál,de ha személyesen találkozol vele akkor sokkal őszintébb a dolog,bár az igaz,hogy több bátorság kell hozzá.
Igen, ez így igaz, a kapcsolatunk alapból nem volt akkoriban rendben. És valahol bennem van az, hogy nyilván ezért is volt vevő a nőre. Viszont felmerült bennem az is, hogy ha rendben van a kapcsolatunk, akkor is megtette volna? Nem tudok már hinni neki sem. De ahogy írtam, őt lerendeztem, meg is kapta tőlem a magáét, és semmilyen szinten nem mentem fel. Az dühít, hogy a nő senkitől sem kapta meg a magáét...
A nő pasija pedig tényleg vakon szerelmes, nem hinne nekem. Hiába írok neki, hogy akár találkozzunk, első körben nyilván a nőt kérdezné meg, hogy mi ez, ő pedig tagadna és hazudozna. Aki meg ennyire szerelmes, annak kényelmes a hazugságot elhinni. Ha írnék a nőnek, és válaszolna, az már bizonyíték lenne, amit a pasinak is el tudok küldeni. A nő tagadni nyilván nem fogja, hiszen már nincs értelme, a párom mindent elmondott. Bármit is válaszol, azzal már az ő pasija is tud valamit kezdeni. Nem a bosszú vezérelne, hogy menjen tönkre az ő kapcsolata is, hanem szegény srác lássa már, hogy mi megy a háta mögött... Ráadásul nem csak az én párom volt meg neki a munkahelyről, hanem többek között a főnök, egy másik kolléga meg egy kolléga haverja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!