Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit várjak még rá, hogy jelezzek, vagy írjak neki, amíg gondolkodik, hogy szakít-e velem, mert közben én tönkremegyek?
Hát várni kéne, amíg meghozza a döntést. Vagy jelentkezik, vagy nem. Mondjuk olyan 3 hét után ha nem ír, akkor veheted úgy talán, hogy vége. Mert akkor nem vagy neki fontos annyira, hogy érdemesnek találjon veled maradni.
Ha 3 hét után pl nem tudja biztosra mondani, hogy kellesz, v tovább várat; akkor már gondolkodnia sem érdemes tovább rajta.
Mert azt mondtam, hogy időre van szüksége,hogy feldolgozza a hisztimet, ami nagyon kiábrándító volt számára és én tisztában vagyok vele, hogy kiábrándító voltam és nagyon megbántam, mert átléptem egy határt a viselkedésemmel, túl messzire mentem, csúnyán is beszéltem, egy részére nem is emlékszem.
Sajnos ez a bizonytalanság és önmarcangolás megőrjít. Attól félek, ha meg megírom neki, hogy na jól van akkor legyen vége, akkor lehet, hogy másnap meg mégis azt mondta volna, hogy próbáljuk meg, kezdjük újra. Valaki azt mondta nekem,hogy végül is nekem kell tepernem, mert én rontottam el az egészet és megérti, hogy a másik fél így érez.
Elég eltérőek a vélemények azért. Végülis én rontottam el az egészet,megérdemlem úgymond, hogy szenvedjek, de annak is van határa,hogy meddig. Az első barátnőjébe nagyon szerelmes volt és neki megbocsájtotta a megcsalást is, igaz ők már akkor több évig együtt éltek és jobban kialakult a kötődés stb.
Attól is fél, hogy még egyszer képes leszek ilyet csinálni.
Ugyanbiza mit tudtál neki olyant mondani, hogy így felhúzta az orrát?
Mennyi ideje vagytok együtt?
1. #1-nek igaza van.
2. #7-nek jó a kérdése azt jó lenne tudni.
3. Ez az ember már k**úrvára nem akar veled összeköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!