Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit várjak még rá, hogy jelezzek, vagy írjak neki, amíg gondolkodik, hogy szakít-e velem, mert közben én tönkremegyek?
Figyelt kérdés
2 hete történt, hogy összevesztünk párommal összeköltözésen, sajnos én miattam, mert rettentően rosszul esett, hogy nem adott választ nekem, holott tudta,hogy fontos téma, alig találkozunk. Hisztiztem azután, hogy ittam pálinkát, amit nem tolerált a szervezetem és sajnos kiborultam nála. Nem szoktam ilyet csinálni és sokat tanultam az esetből, többet nem iszok és nem csinálok ilyet,ő még gondolkodik, hogy akarja-e folytatni velem. 3 napja beszéltünk, akkor elég jókedvűen telt a webkamerás beszélgetés, utána megbeszéltük,hogy beszélünk még, másnap és azutáni napon megkérdeztem facebookon hogy mikor érsz rá beszélni,erre azt írta,hogy ne zaklassam őt folyamatosan, mondtam, hogy sajnálom nem az volt a célom, megvárom a jelentkezésed,mondta, hogy majd beszélünk mindenképp. Azóta ismét 3 nap telt el, én semmit sem írtam neki mert megfogadtam és ő sem, mennyit várjak még, mit csináljak?2015. okt. 6. 13:57
11/12 anonim válasza:
"Attól félek, ha meg megírom neki, hogy na jól van akkor legyen vége, akkor lehet, hogy másnap meg mégis azt mondta volna, hogy próbáljuk meg, kezdjük újra. "
Ne álmodozz!!!!
12/12 anonim válasza:
Manipulált... gyáva volt szakítani, így keresett valamit benned, hogy te légy a hibás.
Az előző párom pont ezt csinálta. Szr volt neki minden, végül azért dobott, mert... és mindennek elmondott. Ja, és ő is "időt kért" - egy ilyennel egy percig ne foglalkozz, vágd ki te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!