Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk, más is gondolkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk, más is gondolkodik ennyire hülyén?

Figyelt kérdés

A barátomat az életemnél is jobban szeretem, és belehalnék ha elhagyna, de közben sokszor gondolok arra hogy jobb lenne ha szakítanék vele hogy megkíméljem magam a későbbi csalódástól.

Én szeretek fiúkkal barátkozni, szeretem ha körbe vesznek és csak velem foglalkoznak. Viszont ha fordítva lenne ez, azt hiszem megőrülnék a féltékenységtől.

Ha hosszabb ideig nem tudunk találkozni, akkor jobban szeretek inkább nem rá gondolni, mert összeszorul a gyomrom. Napközbe szeretném élni az életemet és mással foglalkozni, viszont valamiért rosszul esik ha belegondolok hogy ezzel talán ő is így van. Szeretném hogy sok barátom, haverom legyen, viszont jobban örülnék ha neki csak én lennék az egyetlen és legfontosabb. Délutánonként mikor itthon vagyok egyedül szinte hányingerem van annyit tudok rágódni ilyen hülyeségeken. Persze ha vele vagyok nincs gond, és neki soha nem is mondtam el hogy ezt gondolom. De nagyon rossz. Az előző barátomat is úgy vesztettem el hogy ellöktem magamtól amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá. Nagyon zavar hogy ilyen vagyok. Mit lehetne tenni ez ellen??

2015. jan. 7. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Elmész önkénteskedni, hogy gyakorold az empátiát mások felé. Nagyon ráérsz, ez a bajod. Ja, és mert nő vagy...:(
2015. jan. 7. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
mondjuk elvárás/elviselés terén kéne fejlődnöd többet adni és kevesebbet elvárni
2015. jan. 7. 15:26
 3/8 anonim válasza:
100%

Ahogy az első mondja. Én is lány vagyok, de sokkal tudatosabb, szóval szerintem is le kéne magad foglalni valami értelmes dologgal, h ne agyalj feleslegesen ilyeneken.

20/L

2015. jan. 7. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Elég éretlenül gondolkozol. Ezen nehéz tudatosan változtatni, hány éves vagy?

Ha tini vagy, még benőhet a fejed lágya.

2015. jan. 7. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:

majd pár év múlva, ha felnősz, vagy a kapcsolatotok érettebb lesz (már ha kibírjátok addig) és felszáll a rózsaszín köd, akkor már nem fogsz ezen agyalni, nem szorul össze a gyomrod. addig meg foglald le magad valamivel.

ha meg már elég tapasztalt leszel, rájössz h mivel kell egy csávót az ujjaid köré csavarni, és már eszedbe se jut majd féltékenykedni, ő viszont annál féltékenyebb lesz rád.

2015. jan. 7. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

szerintem meg fiatal vagy, és nem tudod értékelni az igazán fontos dolgokat az életben.

tudod,ezért szokták azt mondani,hogy sokkal többet ér egy a szerelmeddel eltöltött este,mint egy buli a haverokkal. persze néha belefér,az embernek szüksége van a társasági életre is.

ahogy komolyodik az ember,úgy változik a magában felállított fontossági sorrend is.

ahhoz,hogy te azt élveznéd,hogy ha fiúk vennének körbe...inkább nem is szólok semmit.

szerintem nem szereted eléggé a barátodat,csak azt hiszed. sokkal inkább úgy tűnik,hogy azért kell ő neked,hogy legyen kivel lenned ,amikor a kis barátaid nem érnek rá,és mert vágysz rá,hogy valaki szeressen.

remélem nem bántottalak meg,véleményt szerettél volna, ez az én véleményem.

és hogy mit tudsz tenni ezellen? semmit,kicsit komolyodj meg,addig meg ne legyen barátod

2015. jan. 7. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:

- fear: "belehalnék ha elhagyna"

- key: "jobb lenne ha szakítanék vele"

- explanation: "megkíméljem magam a későbbi csalódástól"

No comment. Gyáva vagy te még egy kapcsolathoz.

2015. jan. 7. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Igazuk van az előttem szólóknak. :S

Csak annyit várj el a barátodtól amennyit te is nyújtani tudsz.

Te sokkal kevesebbet tudsz neki adni, de elvárnád, hogy ő többet tegyen érted.

Gondolj bele, hogy a barátod mit érezhet, amiatt, hogy te szereted ha fiúk vesznek körbe? Nem gondolod, hogy mennyire rossz lehet neki?

2015. jan. 7. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!